Magazin Deniz Seki son anda kurtulmuş

Deniz Seki son anda kurtulmuş

Paylaş
Deniz Seki son anda kurtulmuş

Şarkıcı Deniz Seki'nin, Tatlıses'e yapılan saldırıdan son anda kurtulduğu ortaya çıktı

Şarkıcı Deniz Seki'nin, Tatlıses'e yapılan saldırıdan son anda kurtulduğu ortaya çıktı. Mgdmagazin.com'a göre, çekim bitince kuliste Seki'nin yanına giden Tatlıses, "Seni ben bırakayım" dedi.

Haberin Devamı

Seki ise Tatlıses'e teşekkür etti ve henüz terinin kurumadığını söyleyerek "Ben 5-10 dakika sonra terim kurusun öyle çıkayım" diye konuştu. Ardından çekimlerin yapıldığı Maslak Nurol Plaza'dan çıkmaya hazırlanan Seki, polis engeliyle karşılaşınca saldırıdan haberdar oldu ve gözyaşlarını tutamadı. Ardından hastaneye koşan Seki, uzun süre kendine gelemedi.

İbrahim Tatlıses'in pazar günkü son şov çekiminde bir süre önce barıştığı Hülya Avşar ve Selami Şahin'e de sitem ettiği ortaya çıktı. Avşar'ın sürekli işi olduğu gerekçesiyle programına gelmediğini söyleyen Tatlıses, küs olduğu Şahin'le de zaman zaman gerildiklerini ama sonra aralarının düzeldiğini anlattı.

Tatlıses'in "Hülya Hanım işim var diye gelmiyor" diyerek sitem ettiği Avşar, birkaç saat sonra Tatlıses'in kafasından vurulduğunu öğrenince hastaneye koştu. Tatlıses'in "Hülya", "Mavi Mavi" şarkılarını yazdığı Avşar, ünlü sanatçının ameliyatta olduğu saatlerde en çok ağlayan isimlerden biriydi.

Haberin Devamı