Magazin Deniz Seki'nin eski nişanlısı Faruk Salman'dan şoke eden sözler!

Deniz Seki'nin eski nişanlısı Faruk Salman'dan şoke eden sözler!

Paylaş
Deniz Seki'nin eski nişanlısı Faruk Salman'dan şoke eden sözler!

Deniz Seki aşk hayatıyla magazin gündemini adeta sallıyor! Önce adı galerici Murat Karabova'yla anıldı, daha sonra işletmeci Tayfun Topal'la el ele poz verip aşkını ilan etti. Ama asıl bomba eski nişanlısı Faruk Salman'dan gelen itiraflar oldu

Deniz Seki'nin aşk hayatı çok karışık… Önce Murat Karabova'yla yakınlaştı, sonra Tayfun Topal'la el ele poz verip 'aşk yaşıyoruz' dedi. Ve şimdi ise eski nişanlısı Faruk Salman Duymayan Kalmasın adlı magazin programına çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Faruk Salman, Deniz Seki'nin kendisine oğlundan ulaşıp "Seni seviyorum" dediğini iddia etti.

"Emeğim hakkım haram zıkkım olsun. Kalbimde, beynim bitmişti. Allah'ım beni kurtarmış şükürler olsun. " diyen Faruk Salman, "İlişkiniz neden bitti?" sorusuna, "Damdan dama konan iki haftada iki kişiyle olması bunlardan dolayı." cevabını verdi.

'3.5 YILDIR KREDİLERİNİ ÖDÜYORUM'

Faruk Salman şu sözlerle devam etti: "Üç buçuk senedir ev kirasını ve ev kredisini ödüyordum. Geçen ay son verdim, artık ödemiyorum.'Deniz, beni sürekli arıyor. Olaylar çıktıktan sonra engelledim ama engellememe rağmen bana oğlumdan ulaştı. 'Seni seviyorum Murat'la aramda bir şey yok' falan dedi. Ben yüz vermeyince de oğluma sabaha kadar benimle ilgili mesaj atmış 'Seviyorum, Faruk benim eşim olacak' gibi… Bunu kanıtlamak için ses kayıtlarını da dinlettirebilirim.''

Haberin Devamı

DENİZ SEKİ'DEN FOTOĞRAFLI YANIT

Faruk Salman'ın açıklamalarının ardından Deniz Seki iddialar karşısındaki sessizliğini bozdu. Şarkıcı, sevgilisi Tayfun Topal ile çekildiği fotoğrafı kalp emojisiyle Instagram hesabından paylaştı. Deniz Seki'nin bu paylaşımı 'Faruk Salman'a cevap olarak yorumlandı.