Magazin Deniz Seki'ye 8 yıl hapis ve tedavi istemi

Deniz Seki'ye 8 yıl hapis ve tedavi istemi

Paylaş
Deniz Seki'ye 8 yıl hapis ve tedavi istemi

Şarkıcı Deniz Seki'nin yargılandığı davada, savcı 8 yıl hapis ve tedavi isteminde bulundu

Şarkıcı Deniz Seki'nin uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak ve kullanmak için uyuşuturcu madde satın almak suçlarından yargılandığı mahkemede duruşma savcısı bugün mütalaasına verdi.

Savcı Deniz Seki için uyuşturucu ticaretine yardım etmekten 8 yıla kadar hapis cezası istedi. Savcı Deniz Seki'nin uyuşturucu kullanmaktan tedavi edilmesi ve denetimli serbestliğe tabi tutulması gerektiğini de söyledi. İddianamede Deniz Seki için 8,5 ile 24,5 yıl arasında hapis cezası istenmişti.

296 TELEFON GÖRÜŞMESİ

Dosyada Deniz Seki’ye ait toplam 296 adet telefon görüşmesi olduğunun belirtildiği mütalaada, görüşmelerin tamamına yakınında Seki’nin sanıklardan Sinan Yüksel ve Diyar kod adlı kişilerden her gün kokain temin ettiği anlatıldı.

ÖDEME KONUSUNDA SIKINTI YAŞAMIŞ

Bu maddeleri zaman zaman şoförü Mecit Çam aracılığıyla aldırdığı, aldığı uyuşturucu miktarının fazlalığı nedeniyle zaman zaman ücret ödeme konusunda sıkıntı yaşadığı kaydedilen mütalaada, Seki’nin borçla uyuşturucu madde satın aldığı, zaman zaman Sinan Yüksel tarafından ikram olarak, bazen de alınan maddelerin çokluğu nedeniyle ‘bonus’ olarak uyuşturucu madde verildiği ifade edildi.

ARKADAŞLARI İÇİN ARACILIK YAPMIŞ

Seki’nin sanıklardan Sinan Yüksel’le samimiyeti arttırması sonucunda arkadaşları için de aracılık yapmaya başladığı vurgulanan mütalaada, uyuşturucu madde ihtiyacı olan kişilerin doğrudan Seki’yi arayarak Sinan Yüksel’den uyuşturucu madde istemesini talep ettikleri, anlatıldı.

UYUŞTURUCU SATICISI BİLE UYARMIŞ

Seki’ye uyuşturucu madde temin eden Sinan Yüksel’in zaman zaman Deniz Seki’nin daha fazla kokain almaması için telkinde bulunduğunu tespit edildiği de mütalaada yer aldı.

Haluk ATALAY/İSTANBUL (DHA)

2

Haberin Devamı