Türkiye (Son Dakika) Deniz Seki'yi ararken 'Bela'yı buldular!

Deniz Seki'yi ararken 'Bela'yı buldular!

Paylaş
Deniz Seki'yi ararken 'Bela'yı buldular!

İstanbul Narkotik Timleri, her yerde aranan "Bela" kod adlı suç makinesi Devrim Işıklar'ı yakaladı

Hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 aylık hapis kararı Yargıtay’ca onandıktan sonra aranmaya başlanan şarkıcı Deniz Seki’nin peşine düşen İstanbul Narkotik Timleri, 5 yıldır her yerde aranan “Bela” kod adlı suç makinesi Devrim Işıklar’ı yakaladı.

Habertürk'ten Nihat Uludağ'ın haberine göre, İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliği bünyesinde kurulan 10 kişilik özel tim, son olarak aranmakta olan Deniz Seki’nin peşindeydi. Başta Deniz Seki olmak üzere aranmakta olan narkotik suçluların peşine düşen özel ekibin ağına yine aranan azılı uyuşturucu kaçakçısı “Bela” lakaplı Devrim Işıklar düştü. Bela lakaplı Devrim Işıklar da Narkotik Polisi tarafından 5 yıldır aranıyordu.

“Uyuşturucu ticareti yapmak”tan 6 yıl 3 ay, “fuhuş yaptırmak” tan 3 yıl, “rüşvet”ten 2 yıl ve “dolandırıcılık”tan da 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Işıklar, uzun süredir mercek altındaydı. Işıklar’ı tam 5 yıldır arayan özel ekip, en sonunda çocukluk arkadaşından zanlının yerini tespit etti. Çocukluk arkadaşlarından biriyle görüştüğünü belirleyen ekip, fiziki takip sonrası Işıklar’ın Kartal’da bir apartmanda kaldığını belirledi. Ve önceki gün apartmana operasyon için düğmeye basıldı. Sabaha karşı takviye polislerle baskın düzenleyen özel ekip, Işıklar’ı kıskıvrak yakaladı. Kılıktan kılığa girip sürekli yer değiştirerek yıllardır kaçmayı başaran “Bela”, polisi karşısında görünce şok geçirdi. Üzerinden kimlik çıkmayan Işıklar’ın parmak izinden kimliği belirlendi ve mahkemeye çıkarıldı. Zanlı, kesinleşmiş hapis cezaları mahkemede yüzüne okunduktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi. İNP İnfaz timinin son hedefi ise uzun süredir aradıkları ve yurtdışında olduğu öne sürülen Deniz Seki’yi yakalamak.

Haberin Devamı