Magazin Deniz Uğur'dan gizlilik kararı

Deniz Uğur'dan gizlilik kararı

Paylaş
Deniz Uğur'dan gizlilik kararı

Gazeteci Reha Muhtar'ın, 3 yıllık beraberliğini bitirdiği oyuncu Deniz Uğur'dan olan 1.5 yaşındaki ikizlerinin velayetini almak için açtığı davada, Deniz Uğur'un talebiyle gizlilik kararı alındı

Sarıyer Aile Mahkemesi’nde görülen velayet davasının son duruşmasına katılan Deniz Uğur, davacı tarafın gazeteci olduğunu hatırlatarak, “Sürekli konu hakkında bir şeyler yazıp çiziyor.

Haberin Devamı

Bu yüzden gizlilik kararı alınmasını talep ediyoruz” dedi. Mahkeme, davanın gizli görülmesine karar verdi. Sarıyer Aile Mahkemesi, geçtiğimiz duruşmada, Reha Muhtar’ın, Mina Deniz ve Poyraz Deniz isimli ikizleri, her ayın ikinci ve dördüncü hafta sonlarında, Cumartesi saat 10.00 ile Pazar saat 17.00 arasında görmesine karar vermişti.

Deniz Uğur’un avukatı Ersan Taştekin, geçen duruşma, müvekkilinin ikamet adresinin Levent olduğunu belirterek, velayet davasının İstanbul Aile Mahkemeleri’ne açılması gerektiğini, bu nedenle görevsizlik kararı verilmesini talep etmişti. Mahkeme, talebi yerinde bularak, dosyayı İstanbul Nöbetçi Aile Mahkemesi’ne gönderildi. (Hürriyet)