Magazin Denizden Sibel Can çıktı!

Denizden Sibel Can çıktı!

Paylaş
Denizden Sibel Can çıktı!

Denizden Sibel Can çıktı!

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne bağlı Yalıkavak Beldesi'nden 10 hafta süreyle, özel bir televizyon kanalından canlı olarak yayınlanacak ‘Sibel canlı gecelerde’ adlı programın ilkinde Sibel Can hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Haberin Devamı

Yalıkavak'taki Port Bodrum Marina’nın amfi tiyatrosundan, çarşamba geceleri canlı olarak yayınlanacak ‘Sibel canlı gecelerde’ adlı programın ilki dün ekrana geldi. Program gereği denizden gelip serilen kırmızı halıdan yürüyerek amfi tiyatroya giden Sibel Can, iskeleden bota binişi sırasında düşme tehlikesinden son anda kurtuldu.

2 korumanın son anda kollarından tuttuğu Can topuklu ayakkabılarını çıkararak bota bindi. Sibel Can’ı görmek isteyen hayranları marinaya akın edince izdiham yaşandı. Can yaklaşık 2.5 saat süren programda, Orhan Gencebay'ın bazı şarkılarını da seslendirdi.

Sibel Can, program sırasında yaptığı konuşmada Bodrum'un, kendisi için aşkların üstünde olduğunu belirterek, “Bodrum'un bu büyülü atmosferinde 10 hafta canlı performans sergilemek benim için unutulmaz programlardan olacak” dedi.

Haberin Devamı


Yaşar ANTER/DHA