Gündem Denize balıklama atladı, felç oldu

Denize balıklama atladı, felç oldu

Paylaş
Denize balıklama atladı, felç oldu

Denize balıklama atladı, felç oldu

Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde, sığ bölgede iskeleden denize balıklama atlayan 24 yaşındaki Halil Demirhan yere çakıldı. Boyundan aşağısı felç olan Demirhan, solunumunun durma ihtimali üzerine ambulans helikopterle İzmir’e sevk edildi.

Haberin Devamı

Halil Demirhan, serinlemek için dün saat 21.00 sıralarında, Kemal Elgin Bulvarı, Uzunyalı mevkiindeki eski balıkçı iskelesinden denize atladı. Demirhan, 1 metre derinliğindeki suda yere çakıldı. Bu sırada olay yerinden geçen bir tur teknesinin personeli, Halil Demirhan’ın uzun süre sudan çıkmaması üzerine bir sorun olduğunu fark ederek, yardıma gitti. Baygın haldeki Demirhan, sudan çıkartıldı. Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleri, hiçbir uyarının bulunmadığı sığ alanda başını yere çarptığı sanılan Halil Demirhan’ın boynunun kırıldığını belirledi.

Boyunluk takılarak Marmaris Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Demirhan’ın beyin cerrahı Levent Berat Tuna tarafından yapılan kontrolünde boyundan aşağısının felç olduğu saptandı. Yoğun bakım ünitesinde tutulan gencin durumunun ağırlaşması ve her an solunumunun durabileceği ihtimali üzerine doktorlar, İzmir’deki daha kapsamlı bir hastaneye sevkine karar verdi. Halil Demirhan, ambulans helikopterle Özel Şifa Hastanesi’ne gönderildi.

Haberin Devamı

Polis, ifadesine başvurulamayan Demirhan’ın yakınlarına ulaşmak için çalışma başlattı.