Spor Denizli: 6-5'lik galibiyeti yeğlerim

Denizli: 6-5'lik galibiyeti yeğlerim

Paylaş
Denizli: 6-5'lik galibiyeti yeğlerim

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, 1-0 galip gelmektense 6-5 kazanmayı yeğlediğini söyledi

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, bu sabah Beşiktaş'ı takip eden basın mensuplarıyla bir araya geldi. Siyah-beyazlı takımı takip eden muhabirlerin davetlisi olarak Arnavutköy'de sabah kahvaltısında gazetecilerle bir araya gelen Denizli, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

DELGADO'NUN DURUMU HAFTAYA NETLEŞİYOR


Denizli, Delgado'nun önümüzdeki günlerde 2 ayrı testten geçeceğini ve bu testler sonucunda sezonunu ikinci yarısı takımdaki yerini alıp alamayacağının netleşeceğini söyledi. Denizli, Delgado'nun Ekim ayında hazır olmasını beklediklerini ama hâlâ hazır olmamasının sıkıntılarını yaşadığını belirtirken, Arjantinli futbolcunun şu anda maç oynayacak fiziki kapasitesinde olmadığını belirtti.

HER ZAMAN HÜCUM FUTBOLU


Denizli, teknik direktörlüğe başladığı günden bu yana hücum futbolunu savunduğunu ve bu oyun anlayışıyla takımlarını sahaya çıkarttığını söyledi.

Şu anda takımının bazı çevreler tarafından 4-5-1 düzeniyle sahaya çıktığının savunulmasını kabul etmeyen tecrübeli teknik adam, Siyah-beyazlı ekibin 4-3-3'e yakın, hatta bazen 4-2-4 sisteminde mücadele ettiğini ifade etti. Denizli ayrıca, 1-0 veya 2-0 galip gelmektense her zaman 6-5 kazanmayı istediğini sözlerine ekledi.

"BİR MAÇTAN SONRA 3 GÜN UYUMADIM"

Denizli, Beşiktaş'ta en mutlu anının 2 kupayı kazandıktan sonra İnönü Stadı'na çıktığı gün olduğunu söylerken, geçtiğimiz sezonun 1 maçın ardından 3 gün uyumadığını da itiraf etti.

"30. HAFTA ŞAMPİYON OLURUZ DEMEDİM"

Mustafa Denizli, geçtiğimiz günlerde '30. hafta şampiyon oluruz' ifadesinin yanlış anlaşıldığını söylerken, bu konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Ben, '30. hafta Beşiktaş şampiyon olur' demedim.

O ifadeyi kullandığım gün, 'Bu sezon 30. hafta şampiyon belli olabilir' demiştim. Umarım bu takım Beşiktaş olur. Ama şu anda ligdeki manzara benim söylediklerimle uymuyor."

"İNÖNÜ'DE 5 BİN BURSASPORLU GÖRMEK İSTERİM"

Öte yandan Denizli, Bursaspor taraftarının İnönü Stadı'na alınmamasını yanlış bulduğunu ve bu uygulamanın kolaycılık olduğunu savundu. Tecrübeli teknik adam, kendi sporculuk yıllarındaki taraftar portföyünü görmek istediğini belirterek, "İnönü'de 4-5 bin Bursasporlu, Bursa'da da aynı sayıda Beşiktaşlı'yı görmeyi çok isterim. Bu konuyla ilgili yapılacak sosyal bir projenin başında olmak istiyorum" dedi.

Övünç Özdem/İSTANBUL (DHA)

3

Haberin Devamı