Türkiye (Son Dakika) Denizli Acıpayam'daki trafik kazasında hayatını kaybeden anne ve bebekleri toprağa verildi

Denizli Acıpayam'daki trafik kazasında hayatını kaybeden anne ve bebekleri toprağa verildi

Paylaş
Denizli Acıpayam'daki trafik kazasında hayatını kaybeden anne ve bebekleri toprağa verildi

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde kazada ölen hamile kadının bebekleri sezaryenle alınmasına rağmen yaşatılamadı. Minik bebekler, anneleriyle birlikte toprağa verildi. Kazadan yaralı kurtulan 2 yaşındaki minik Eymen'in gözyaşları da yürekleri dağladı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, solunum yetmezliğinden ölen kayınpederi Musa Akın’ın (70) cenazesine giderken hamile olduğu 6 aylık ikiz bebekleriyle birlikte kazada ölen Ayşe Akın’ın (31) ve kayınpederi için cenaze töreni düzenlendi. Kazadan hafif yaralı olarak kurtulan Beytullah Akın, babasının cenazesine katılamadı ancak eşinin cenazesinde yer aldı.

İKİZ BEBEKLER ANNELERİYLE TOPRAĞA VERİLDİ


Biri kız ikiz bebekler annelerinin kollarına konularak aynı tabutta birlikte toprağa verildi.

Acıpayam ilçesi Hisar Mahallesi’nde önce kayınpeder Musa Akın, ardından da gelini Ayşe Akın, toprağa verildi. Musa Akın, öğlende Akça Hisar Camisi’nde düzenlenen cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığında toprağa verildi. İkindi namazının ardından da Ayşe Akın için cenaze namazı kılındı. Akın’ın hastanede hayatını kaybettiği sırada sezaryenle alınan ancak ölen biri kız ikiz bebekleri de yanına konuldu.


EYMEN BEBEK YÜREKLERİ BURKTU


Kazada yaralı kurtulan 2 yaşındaki Eymen bebek yengesi ve yakınlarının kucağında Acıpayam Devlet Hastanesi morgu önünde anne ve kardeşlerinin cenazelerinin çıkarılmasını bekledi.
Yaşadığı şok nedeniyle sürekli ağlayan ve ne olup bittiğinin farkında olmayan Eymen’i yakınları sakinleştirmeye çalıştı.


BİRLİKTE TOPRAĞA VERİLDİLER


Cenaze namazına hafif sıyrıklarla kurtulduğu kazadan sonra hastanedeki tedavisi tamamlanan eşi Beytullah Akın da katıldı. Yakınlarının yardımıyla ayakta durabilen Beytullah Akın, eşini ve ikiz bebeklerini son yolculuğuna uğurladı. Ayşe Akın ve kayınpederi Musa Akın, mezarlıkta yan yana toprağa verildi.


Haberin Devamı