Spor Denizli geçen yılı hatırlattı

Denizli geçen yılı hatırlattı

Paylaş
Denizli geçen yılı hatırlattı

Beşiktaş teknik direktörü Mustafa Denizli, futbolcularıyla yaptığı toplantıda bir önceki sezonu örnek gösterdi

Sezonun ikinci yarısının hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Beşiktaş, bugün sabah saatlerinde antrenman yapmadı. Günü tek antrenman ile geçirecek olan Siyah Beyazlı takımda teknik direktör Mustafa Denizli'nin bugün kamp yapılan otelde futbolcuları ile bir toplantı yaptığı öğrenildi.

Denizli'nin toplantıda öncelikle sezonun ilk yarısında yaptıkları hataları futbolcularına geniş bir şekilde anlattığı ve ikinci yarıda daha dikkatli olmaları gereken konuların altını çizdiği belirtildi.

Mustafa Denizli'nin toplantının son bölümünde yaptığı konuşmada ise, bir önceki sezondan örnekler verdiği ve bu sene de şampiyon olunmaması için hiç bir neden olmadığı vurguladığı kaydedildi.

Denizli toplantının son bölümünde şunları söyledi "Sezonun ilk yarısı istemediğimiz hatalar yaptık. Bu hatalar sonrasında ligde istediğimiz yerde değiliz. Siz sıralamada daha yukarılarda olması gereken bir takımsınız. Sizler geçen sezonu hatırlamalı ve nasıl bir yol izleyerek şampiyon olduğunuzu unutmamalısınız.

Tam bir sene önce yine bu otelde, bu toplantı salonundaydık. O günlerde de yaşadığımız sorunlar aşağı yukarı aynıydı. Ben size o gün şampiyon olacağımızı tüm kalbimle söylemiştim. Bugün de yine aynı şeyleri söyleyeceğim. Çünkü siz bu sene de şampiyonluğun en büyük adayısınız. Bir önceki sezon yaşadığımız sorunları nasıl geride bırakıp iki kupayı birden kazandıysak, bu senede bu sorunları geride bırakıp ipi göğüsleyeceğiz.

Ben size güveniyorum: Aranızda bu inancı paylaşmayan varsa hemen söylesin. Ancak hepinizin benimle aynı fikride olduğunu biliyorum. Sizler şampiyon takımın, şampiyon futbolcularısınız. Bunu unutmayın. İkinci yarı geçen sezon ne yaptıysak aynısını bu sezonda yapacağız ve mayıs ayında mutlu olan yine biz olacağız."

Övünç Özem/İSTANBUL (DHA)

Haberin Devamı