Gündem Denizli itfaiyesi'nden ALS için destek

Denizli itfaiyesi'nden ALS için destek

Paylaş
Denizli itfaiyesi'nden ALS için destek

Dünyada ALS hastalığına dikkat çekmek için başından aşağı buzlu su dökenlere Denizli Büyükşehir İtfaiyesi de eklendi. İtfaiyeciler ALS hastalığına dikkat çekmek için itfaiye aracından sıkılan suyun altına girdi

Dünyada ALS hastalığına dikkat çekmek isteyen milyonlarca kişinin başlarından aşağı buzlu su döküp bunu sosyal medyadan paylaşarak devam ettirdiği eyleme bir destek de Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinden geldi. Kayhan Mahallesi’ndeki itfaiye istasyonunda bir araya gelen itfaiyeciler, eylem öncesi bir yangına müdahale etti. Daha sonra bir araya gelen ekipler, suyun altına girmeden önce meydan okumayı da ihmal etmedi. İtfaiyeciler adına konuşan İsmail isimli itfaiye eri, "ALS hastalığı için biz de varız. Buradan Bursa ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi itfaiyelerine meydan okuyoruz" dedi.

Meydan okumanın ardından itfaiye aracından itfaiye erlerinin üzerine su sıkıldı. Yaklaşık 1 dakika itfaiye aracından sıkılan suyun altında kalan itfaiyeciler kendilerine özgü yöntemleriyle ALS hastalığına dikkat çekmiş oldu.

Haberin Devamı