Spor Denizli: Jübilem Beşiktaş'ta

Denizli: Jübilem Beşiktaş'ta

Paylaş
Denizli: Jübilem Beşiktaş'ta

BeşiktaşTeknik Direktörü Mustafa Denizli dün Nevzat Demir Tesisleri'nde basın mensuplarıyla yaptığı sohbette çarpıcı açıklamalar yaptı

Siyah-beyazlı kulüple olan sözleşmesini 1 yıl daha uzatması ile ilgili olarak konuşan Mustafa Denizli, “Attığım imza yok değerindedir, hayatımın en değerli imzasıdır ve süresi yoktur.

Ben Beşiktaş’a kontratla bağlı değilim. Kariyerimin en mutlu günlerini burada geçiriyorum. Teknik direktörlük kariyerimi de Beşiktaş’ta noktalayacağım” dedi.

"BENİM FUTBOLCUM ÇUKUR KAZMAZ"

Derbide Fenerbahçeli Bilica’nın penaltı noktasını kramponlarıyla kazımasına da değinen tecrübeli hoca, “Benim futbolcum penaltı çukuru kazmaz. Bu kesin ve nettir. Beşiktaş’ın büyüklüğü kazandığı şampiyonluklarla ilgili değildir” ifadesini kullandı.

"BÜTÜN FUTBOLCULARIM BOBO"

Bobo’nun, Fenerbahçeli Alex’in yakın arkadaşı olduğu, bu nedenle derbideki penaltı atışını yapmasının doğru olmadığı eleştirisinin hatırlatılması üzerine de Denizli, “Futbolcularımın hepsi birer Bobo’dur.

Bundan sonra da Bobo, Beşiktaş’ta kaldığı sürece penaltıları atmaya devam edecek. Hatta Brezilya’dan daha yakın arkadaşları da gelse penaltı atacaktır” dedi.

Haberin Devamı