Spor Denizli: Lig arapsaçı olur

Denizli: Lig arapsaçı olur

Paylaş
Denizli: Lig arapsaçı olur

Denizli: Lig arapsaçı olur

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Turkcell Süper Lig’in 32. haftada içinden çıkılmaz hale geleceğini ve tam bir Arap saçına döneceğini söyledi.

Haberin Devamı

Denizli, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman sırasında basın mensuplarıyla yaptığı sohbette, ligin bitimine az kaldığını ve adrenalinin her geçen gün arttığını söyledi.

"Bu lig 32. haftada içinden çıkılmaz hale gelir" diyen Denizli, "Tam bir Arap saçı olur. Bu saçlardaki tellerden biri de biz oluruz. 4 takım da bu yarışın içinde yer alır" ifadelerini kullandı.

"AVERAJA KALMAZ"

Deneyimli teknik adam, ligin çok enteresan geçtiğini ifade ederek, şöyle devam etti:
"Bu lig averaja kalmayacak ve şampiyonu puan farkı belirleyecek. Bu tablo içinde 4 takımın da şampiyon olması sürpriz olmaz. 3-4 ay öncesinde Bursaspor için sürpriz diyebilirdik ama şu anki tabloda onların şampiyonluğu da artık sürpriz değil. Muhtemelen şampiyonluk yarışı son haftaya kadar da kalabilir."

Haberin Devamı

"Beşiktaş’ın şampiyon olması sürpriz olur mu?" şeklinde bir soruya Denizli, "Neden olsun? Şampiyon olmamız da olmamamız da şu anki tabloda eşit durumda" cevabını verdi.

GALATASARAY-FENERBAHÇE DERBİSİ

Basın mensuplarının Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçın sonucunun, şu anki tabloda ne kadar etkili olduğunu sormaları üzerine Denizli, "Bu derbiden önceki tabloda Galatasaray kazansa, Fenerbahçe yarışta geriye düşebilirdi. Fenerbahçe kazanınca, Galatasaray’ın yeri değişti. Bu tablo içinde 4 takım da şampiyonluğa ulaşabilir" ifadelerini kullandı.

SAKAT FUTBOLCULARIN ÇOKLUĞU

Mustafa Denizli, takımda sakat futbolcuların çokluğuyla ilgili bir soruya "Bunların çok büyük sorun oluşturmaması lazım. Futbolcuların ne kadar oynadığı değil, ne yaptıkları önemli. Bu fırsat ellerinde, kimse bu yarışın içinde benim payım olmaz diye düşünemez. Sürekliliği olan futbolcuların sakatlığının fazla olması belki biraz sıkıntı yaratabilir. Ernst ve Tello büyük bir ihtimalle bu hafta oynayabilecek duruma gelecek" diye yanıtladı.

"FİZİK OLARAK SORUN YAŞAMADIK"

Beşiktaş’n bu sezon oynadığı maçlarda fizik olarak sorun yaşamadığının altını çizen Denizli, "Baktığımızda şu an Beşiktaş, fizik olarak en üstteki takımlardan biri" dedi.
Denizli, Ankaragücü maçında yaptığı sistem değişikliğiyle ilgili bir soruya da "O günkü şartlarda elimizdeki kadroya göre böyle bir sistem uyguladık. 60. dakikadan sonra da sistemi değiştirdik. Bu o günkü kadroya göre alınmış bir karardı" yanıtını verdi.

Haberin Devamı

"BEŞİKTAŞ’IN HİZMETİNDEYİM"

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı ve Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı’nın "3 yıl daha Denizli ile çalışmak istiyoruz" sözünün hatırlatılması üzerine Denizli, "Bizim önce işimiz burada. Bu konuları sonra konuşuruz. Burada olduğum müddetçe bütün varlığımla Beşiktaş’ın hizmetindeyim" derken, genelde uzun süreli sözleşme yapmadığının belirtilmesi üzerine de "Beşiktaş ile benim aramda süre konusu problem olmaz" ifadelerini kullandı.