Spor Denizli puana kilitlendi

Denizli puana kilitlendi

Paylaş
Denizli puana kilitlendi

Denizlispor'un teknik direktörü Hakan Kutlu, deplasmanda karşılaşacakları Fenerbahçe'den puan alıp, lige tutunmayı hedeflediklerini söyledi

Denizlispor, ikinci yarının ilk maçı olan Fenerbahçe karşılaşmasının hazırlıklarını, Şemikler Haluk Ulusoy Tesisleri’ndeki antrenmanla sürdürdü.

Kutlu, antrenman öncesinde yaptığı açıklamada, takımın Ziraat Türkiye Kupası maçlarında sergilediği futbolun, Fenerbahçe maçı için kendisini ümitlendirdiğini kaydetti.

Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak zorunda olduklarını belirten Kutlu, şöyle konuştu: "Fenerbahçe maçı elbette ki zor bir maç. Lige, dezavantajlı bir fikstür ile başlıyor gibi gözüküyoruz.

Fenerbahçe’yi yenmemiz ya da puan almamız halinde, bunun bize getireceği çok büyük bir motivasyon var. Futbolcuların üzerinde, şehrin üzerinde getireceği çok büyük bir motivasyon var. Bunu değerlendirip, oradan puan alıp, bu yıl ligde tutunacağız. Hedefimiz bu."

Lig arasında takıma transferler olan Okan Koç, İbrahim Ege, Mustafa Er ile Alpaslan Kartal’ın uyum sürecini atlattıktan sonra çok verimli olacaklarını ifade eden Kutlu, Ankaragücü’nden Semavi ile Eskişehirspor’dan Youla’nın da en kısa sürede takıma katılacağına inandığını bildirdi.

Ülkesinin milli takımı ile Afrika Uluslar Kupası’nda bulunan Beninli Koffi ve takımdan ayrılan Caner Celep çalışmalara katılmadı.

Haberin Devamı