Spor Denizli, soyunma odasında ne dedi?

Denizli, soyunma odasında ne dedi?

Paylaş
Denizli, soyunma odasında ne dedi?

Denizli, soyunma odasında ne dedi?

Beşiktaş'ın dün akşam Fenerbahçe ile oynadığı ve 1-0 kaybettiği derbi maçının ardından Siyah Beyazlı takımın teknik direktörü Mustafa Denizli'nin soyunma odasında oyuncuları ile uzun süren bir konuşma yapmadığı öğrenildi.

Denizli'nin oyuncuları ile yaptığı kısa konuşmada futbolcularına hakem Hüseyin Göçek'in Lugano'nun 58. dadikada ceza sahası içinde topu elle kesmesine rağmen verilmeyen penaltıdan dolayı dert yandığı öğrenildi. Tecrübeli teknik adamın oyuncularını gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ettiği de belirtilirken, soyunma odasında 58. dakikada verilmeyen penatı pozisyonunun maçın kader anı olduğunu yönünde fikir birliğine varıldığı kaydedildi.

Denizli'nin bu konu ile ilgili oyuncularına yaptığı konuşmada şunları söylediği öğrenildi:

"58. dakikada hakem Lugano'nun pozisyonuna penaltı verseydi maçı kaybetme olasılığımız kalmazdı. Çünkü o dakikada bulacağımız gol rakibimizin düşmekte olan temposunu tamamen sıfıra indirecekti. Maç o dakikada 1-1 olsaydı rakip takım oyuncularının ayakta duracak halleri kalmaz ve karşılaşmanın sonuna kadar bacakları titreyerek oynarlardı. Ben hepinizi göstermiş olduğunuz mücadeleden ötürü tebrik ediyorum. Maçı kötü oynadığımız için değil, hakem kararları sebebi ile kaybettik."

Haberin Devamı

ÖVÜNÇ ÖZDEM - İSTANBUL / DHA