Siyaset Denizli'de çelenk krizi
Paylaş
Denizli'de çelenk krizi

Denizli'deki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında valilik önündeki törene, AK Parti İl Başkanı Avni Örki'nin katılmaması ve Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılmaması tartışmaya neden oldu

Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında bugün saat 09.00'da Denizli Valiliği önündeki Atatürk Anıtı'nda çelenk koyma töreni düzenlendi.

Haberin Devamı

Törene, Vali Yavuz Erkmen, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Özsoy, AK Partili Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ile çok sayıda siyasi parti ve sivil toplum temsilcisi katıldı. AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki'nin çelenk koyma törenine katılmaması ve Ak Parti adına çelenk konulmaması dikkat çekti. CHP İl Başkanı Himmet Yavaş, 'AK Parti'nin zihniyetinin ne olduğunu bir kez daha görüldü. Fazla söze gerek yok' dedi.

ÇELENGİNİ ÇİÇEKÇİ UNUTMUŞ

AK Parti İl Başkanı Avni Örki, anıta konulmak üzere çelenk için sipariş verdiklerini belirterek,'Çiçekçi zamanında çelengi anıta göndermemiş. Art niyet aramamak lazım. Çelenk koyma töreni saat 09.00'daydı. Ayrıca, çelenk konulması için belli bir saat sınırlaması olmaması gerektiğini düşünüyoruz. Çelengimizi gecikmeli olarak anıta koyduk. Bundan sonra o çiçekçiyle çalışmayacağız. Bizi zor durumda bıraktı. Çocuğumun sağlık problemi nedeniyle de törene katılamadım. Ancak, partimizin temsilcileri törendeydi' dedi.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer5273","5273","201104","5273-6.jpg");