Gündem Denizli'de koca cinneti: 1 ölü, 2 yaralı

Denizli'de koca cinneti: 1 ölü, 2 yaralı

Paylaş
Denizli'de koca cinneti: 1 ölü, 2 yaralı

Kıskançlık krizine giren koca dehşet saçtı: 1 ölü, 2 yaralı

Denizli'nin Çivril İlçesi'nde çiftçilik yapan 40 yaşındaki Ali G., bir süredir ayrı yaşadığı, 6 yaşındaki kalbi delik oğluyla hayata tutunmaya çalışan böbrek hastası eşi 26 yaşındaki eşi Filiz G.'yi çalıştığı mağazada tabancayla vurarak öldürdü. Ali G., eşiyle ilişkisi olduğunu düşündüğü mağazanın sahibi 23 yaşındaki H.K.'yi de kasığından vurduktan sonra tabancayı şakağına dayayıp ateşledi. Ağır yaralanan Ali G. ile mağaza sahibi H.K. hastanede tedaviye alındı.

Haberin Devamı

Olay, bugün saat 10.00 sıralarında Çivril ilçe merkezindeki bir alışveriş merkezinde meydana geldi. Kalbi delik oğlu ile birlikte yaşayan ve 2 yıldır böbrek hastalığı nedeniyle Devlet Hastanesi'nde haftanın 3 günü diyaliz makinesine bağlanan Filiz G., tezgahtar olarak çalıştığı mağazaya gelen, ayrı yaşadığı ve boşanma davası açtığı eşi Ali G. ile tartıştı.

Boşanmak istemeyen öfkeli eş Ali G., bir anda belindeki ruhsatsız tabancayı çıkararak kendisini aldattığını düşündüğü eşi Filiz G.'yi başına ateş ederek öldürdü. Gözü dönen çiftçi Ali G., daha sonra tabancayı mağazanın patronu H.K.'nın kasığına doğrultarak tek el ateşledi. H.K., kasığına isabet eden kurşunla yaralanırken, Ali G. bu kez tabancayı kendi şakağına dayayıp tetiği çekti. Mağazanın kan gölüne döndüğü olayda, ağır yaralı Ali G. ile H.K., çevredeki esnafın çağırdığı ambulanslarla önce Çivril Devlet Hastanesi'ne, müdahalenin ardından Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Filiz G.'nin cesedi ise otopsi yapılmak üzere Çivril Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Haberin Devamı

Polis olayın meydana geldiği alışveriş merkezinin çevresini güvenlik şeridiyle çevirirken, cinayette kullanılan tabanca ve çok sayıda boş kovan ekiplerce toplandı. Soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Filiz G. ile Ali G.'nin ailelerinin rızası olmadığı için 7 yıl önce kaçarak evlendiği öğrenildi. Çiftin şiddetli geçimsizlik nedeniyle sürekli tartıştığı, Filiz G.'nin bir süre önce oğlunu da yanına alarak evi terk ettiği, sonrasında da boşanma davası açtığı belirtildi. Kendi başına ayakta durmaya çalışan Filiz G. bir mağazada çalışmaya başladı. Kıskançlık krizine giren Ali G.'nin ise kendisini aldattığını düşündüğü eşi Filiz G.'nin işyerine sık sık gelip tartıştığı ifade edildi. Çiftin çocuklarına Filiz G.'nin yakınları sahip çıktı.

Tunay YAZICI/ÇİVRİL (Denizli), (DHA)