Spor Denizli'den jübile mesajı

Denizli'den jübile mesajı

Paylaş
Denizli'den jübile mesajı

Lig TV'ye konuşan Mustafa Denizli sezon sonu jübile yapacağının sinyalini verdi

BEŞİKTAŞ’IN hocası Mustafa Denizli, Lig TV’ye verdiği röportajda, sezon sonu jübile sinyali verdi. Geçen sezon sonu görevi bırakmayı düşünen ancak yönetimin baskısı sonrası yeniden 1 yıllık anlaşma imzalayan Denizli, “Sezon sonu görevden ayrılmayı düşünüyor musunuz?” sorusuna, “Bu düşüncenin oluşması için erken. Sezon sonunda nasıl bir hissiyat içerisinde olacağımı bilemem. Bunu o gün gelince değerlendirmek lazım. Ama bu camiada olduğum için mutluyum“ şeklinde ilginç yanıt verdi...

DENİZLİ’NİN diğer konularda verdiği yanıtlar da hissiyatının görevi bırakma yönünde olacağına işaretti. Memleketi Çeşme’yi ve oradaki arkadaşlarını çok özlediğini belirten tecrübeli çalıştırıcı, futboldaki gerilimden de sıkıldığını şu sözlerle dile getirdi:

“FUTBOLDAKİ gerilimden kurtulmak için film seyrediyorum. Ancak gerilim ve korku dolu filmlerden nefret ediyorum. Çünkü benim işim sürekli gerilim ve korku içinde geçiyor. Başarılı olmanın ve alternatifi olmayan bölgelerdeki oyuncuların sakatlanma ve kart görmelerinin yarattığı endişe, gerilim ve korkuya neden oluyor.”

HAKEMLER %100 DÜRÜST

PROJESİNİ rahmetli ağabeyinin başlattığı otelin de yaz başı hizmete gireceğini ifade eden Denizli “Çok büyük bir proje. Tüm odaları suit şeklinde tasarlandı. Umarım ben de orada kalırım” diyerek ayrılık ihtimaline bir başka neden daha göstermiş oldu.

GEÇEN yıl ilk yarıyı 6. sırada, liderin 6 puan gerisinde bitirdiklerini, bu sezon ise 5. ve liderin 5 puan gerisinde olduklarını belirten Denizli, kendisi için yapılan ’kâhin’ yorumlarını ”İyi ki 10. sırada ve 10 puan geride değiliz. Oradan gelip, şampiyon olmak benim değil, kâhin işi” yanıtıyla ‘ti’ye aldı.

TECRÜBELİ hoca, hakemlerin dürüstlüğüne ise yüzde 100 inandığının altını çizip, Bursa maçının hakemi Tolga Özkalfa ile koridorda konuşması nedeniyle yapılan eleştirilere şu yanıtı verdi: “Futbolda 1. dakikadaki karar neyse, 90. dakikadaki karar da aynıdır. Hakeme bir pozisyon için ’Müdahale topa yapıldıysa niye faul verdin, faul varsa niye kart yok?’ diye sordum. ’Neden koridorda sordu?’ diyenler oldu. Sahada konuşup tribünleri üzerine mi yollasaydım?” Hakemler art niyetli değil.”

‘Batuhan bizi istemedi’

Denizli, birçok oyuncusuna Lig TV’den çarpıcı mesajlar gönderdi:

BEŞİKTAŞ’IN hocası, haber vermeden kampa katılmayan Batuhan Karadeniz ile ilgili yaşanan belirsizliğe son verdi. Batuhan’ın kendisine ulaşan sorunlarının şifai olduğunu belirten Denizli “Kendisine bir teşhis konulmalı. Bunun için de bize yol gösterecek olanlar MR ve film çekimleridir. 4 gün üst üste randevu alınmasına rağmen Batuhan bu çekimlere katılmadı. Biz tüm takım için bir program açıkladık. O bir bilgi vermeden bu programa katılmadı. Şu anki süreç tamamen kendisiyle alakalı” dedi.

‘NİHAT KÖTÜ DEĞİL’

DENEYİMLİ çalıştırıcı Serdar, Necip, Rıdvan ve İsmail gibi genç oyuncuların çok iyi bir çizgide olduğunu ve ağabeyleri ile aynı seviyeye geldiklerinde oynayacaklarını belirtirken, Nihat ile ilgili olarak ise şunları söyledi: “İspanya’da yaptıklarıyla insanların beklentilerini üst düzeye çıkarttı. İlk yarıda kimse ’Nihat neden gol atamadı’ demedi. ’Nihat gol kaçırdı’ dediler. Çünkü o gol pozisyonuna girdiği zaman en iyi sonlandıran isimlerdendi. Vitesse maçındaki iyi görüntüsü de onun ne kadar doğru transfer olduğunu göstermez. Bunu sezon sonunda anlayacağız.”

Altay’da mutlaka çalışacağım

SEZON sonunda görevi bırakcağının sinyallerini veren Beşiktaş’ın hocası Denizli, futbolculuk kariyerinin önemli bölümünü geçirdiği ve ‘Büyük Mustafa’ lakabını aldığı Altay’da da bir gün mutlaka çalışacağını ifade etti. Ancak İzmir ekibinde yapacağı görevin kesinlikle teknik direktörlük olmayacağını ifade eden Denizli, başkan olabileceğini ima etti.

Antalya kampı bitti

BEŞİKTAŞ Antalya Kampı’nı tamamladı. Dün akşam üstü saatlerinde yaptığı son idmanla kampı bitiren siyah-beyazlıların Antalya’daki son çalışmasına Rüştü ve Fink katılmadı. Kondisyon ve taktik ağırlıklı geçen idmanda kısa ve uzun mesafe tempolu koşular yapan oyuncular, daha sonra istasyon çalışması gerçekleştirdi. Antrenman pas çalışmasıyla sona erdi. Siyah-beyazlılar bugün öğle saatlerinde İstanbul’a geçecek ve akşam saatlerinde yarınki Kasımpaşa maçı için kampa girecek.

‘Stat bitecek, taraftar düzelecek’

AY sonunda yapılacak seçimli genel kurul öncesi Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören güney turuna çıkıp projelerini anlattı. Önce Adana’ya giden Demirören daha sonra Mersin’e geçerken, Beşiktaşlılar Derneği’nin düzenlediği yemekte şunları söyledi:

“Doğru yolda ilerlerken yanlışlar da yaptık. Buna karşın 5 kupa kazandık. Bu doğrultuda yeniden aday olmayı uygun buldum. Stat projesi benim için büyük önem taşıyor. Yeniden seçildiğim takdirde Beşiktaş’ı stadına kavuşturacağım. Ayrıca Beşiktaş taraftar kalitesini hep beraber düzelteceğiz. Çünkü, hiçbir Beşiktaşlı taraftar, başkanına küfür edemez. Bunu hep beraber düzeltmek zorundayız. Sizlerin desteğiyle olur ya da olmaz bu yolda yürüyeceğim, hepinize şimdiden teşekkür ederim.”

Haberin Devamı