Spor Denizli'den sağlık haberlerine tepki

Denizli'den sağlık haberlerine tepki

Paylaş
Denizli'den sağlık haberlerine tepki

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, basında sağlık durumu ile ilgili çıkan haberlere tepki gösterdi

Denizli, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenen antrenman sırasında basın mensuplarıyla yaptığı sohbette, son günlerde basında sağlığı ile ilgili gerçek olmayan haberlerin yer aldığını söyledi.

Sağlığı ile ilgili abartılı haberler yapıldığını kaydeden Denizli, "Bunlar maç eleştirilerine benzemez. Bu konular sadece beni değil, yakın çevremi de etkiliyor. Bu konuyla ilgili verilecek haberlerin yüzde 100 doğru olması gerekir" diye konuştu.

"LİDERLER FEDAKARLIK YAPMAZSA..."

Denizli, bir operasyon geçirdiğini, ancak bunun yazılanlar gibi kalple ilgili olmadığını ifade ederek, "Böyle bir şey yok. Takımla birlikte olmayı istedim ve olmaya da devam edeceğim" dedi.

"Bu takımın lideriyim, liderler fedakarlık yapmazsa diğerleri hiç yapmaz" diyen Denizli, şöyle devam etti: "Bu fedakarlık hayati bir fedakarlık değildir. Ayrıca riski yüksek bir fedakarlık da değildir.

Burada çok aktif olmadan, takımımın başında bu dönemi geçirmeyi planlıyorum. Ayrıca sürekli de doktorlarımla irtibat halindeyiz. Abartıldığı gibi bir sağlık sorunum yok."

"BEŞİKTAŞ LİGİN TAYİN EDİCİSİDİR"

Bir basın mensubunun, ligin ilk yarısında, şampiyonluk yarışının büyük oranda son 4 haftadan önce netleşeceğini söylediğini hatırlatması ve aynı görüşü şimdi de savunup savunmadığını sorması üzerine Denizli, "Evet aynı görüşteyim, son 4 haftadan önce netleşir. Beşiktaş, bu ligin tayin edicisidir. Beşiktaş ne isterse o olacak" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı