Spor Denizli'nin son umudu Ankaragücü

Denizli'nin son umudu Ankaragücü

Paylaş
Denizli'nin son umudu Ankaragücü

Turkcell Süper Lig'de Denizlispor ile Ankaragücü yarın 38. kez karşılaşacak

Bugüne kadar oynanan 37 karşılaşmada Ankaragücü’nün 16, Denizlispor’un 6 galibiyeti bulunurken, 15 karşılaşma da berabere tamamlandı.

Ankaragücü’nün 53 gol attığı karşılaşmalarda yeşil-siyahlı takım 37 gol kaydetti. Denizli’de oynanan 18 karşılaşmada her iki takımın 5’er galibiyeti bulunurken, 8 müsabaka da berabere tamamlandı.

Ligin ilk devresinde oynanan müsabakayı Ankaragücü, Baki Mercimek’in 86. dakikada attığı golle 1-0 kazanmıştı. Yunus Yıldırım’ın yöneteceği Denizlispor-Ankaragücü maçı yarın saat 19.00’da Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak.

DENİZLİSPOR’UN SON UMUDU

Ligde 21 puanla 17. sırada bulunan Denizlispor’un, yarın oynanacak müsabakalarda alınacak sonuçlarla birlikte ligden düşmesi kesinleşebilir.

Yeşil-siyahlı takım 1999-2000 sezonundan bu yana Turkcell Süper Lig’de yer alıyor. Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu 28 yıl formasını giydiği, kaptanlık yaptığı, futbolu bıraktıktan sonra teknik sorumlu olarak da görev aldığı Ankaragücü’ne ligin ilk devresindeki müsabakadan sonra ikinci kez rakip olacak.

Haberin Devamı