Spor Denizlispor 3 puanı unuttu

Denizlispor 3 puanı unuttu

Paylaş
Denizlispor 3 puanı unuttu

Puan cetvelinde 17. sırada yer alan Denizlispor, Ankaraspor karşısındaki hükmen galibiyet dışında henüz 3 puan alamamanın sıkıntısını yaşıyor

Teknik direktör Erhan Altın yönetiminde lige başlayan yeşil siyahlılar, ilk 3 haftadaki yenilgilerin ardından, kan değişikliğine gitmeyi uygun gördü ve Nurullah Sağlam’ı işbaşına getirdi.

Sağlam’ın 9. hafta sonunda takımdan ayrılmasının ardından yeşil siyahlı takımı, 11. haftadan itibaren Hakan Kutlu çalıştırmaya başladı. Kutlu yönetiminde ligde 5 maça çıkan Denizlispor, bu karşılaşmalarda da galibiyet elde edemedi.

Ligde 1 galibiyet (hükmen), 4 beraberlik ve 10 mağlubiyetle 17. sırada bulunan Denizlispor, son galibiyetini geçen sezonun 32. haftasında Denizli’de Ankaraspor karşısında 2-0’lık sonuçla elde etmişti.

SON 10 SEZONUN EN KÖTÜ 3. EKİBİ

Turkcell Süper Lig’de son 10 sezonun ilk 15 haftası değerlendirildiğinde Denizlispor, elde ettiği 7 puanla en başarısız 3. takım oldu. Yeşil-siyahlı takım, 2000-2001 sezonunda 5 puan toplayan Siirt Jetpaspor ve 6 puanlı Kocaelispor’dan sonra en az puan toplayan ekip oldu.

Bu ekiplerden Kocaelispor, 15. haftayı 6 puanla kapatmasına rağmen ligi 41 puanla 13. sırada tamamlamış ve küme düşmekten kurtulmuştu. 2000-2001 sezonundan bu yana 15. haftayı küme düşme hattında bitiren 27 takımdan 11’i sezon sonunda ligde kalmayı başardı.

Denizlispor, ligde gelecek hafta evinde Trabzonspor ile karşılaştıktan sonra ilk devrenin son haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile mücadele edecek.

Haberin Devamı