Spor Denizlispor'da taraftara destek çağrısı

Denizlispor'da taraftara destek çağrısı

Paylaş
Denizlispor'da taraftara destek çağrısı

Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, ilk taraftar buluşmasında pazar günkü Altınordu maçı öncesi bilet fiyatlarında indirime gittiklerini belirterek tribünlerin dolmasını istedi.

Tesislerde düzenlenen ve 20 kadar taraftarın katıldığı toplantıda talep ve beklentileri dinleyen Başkan Süleyman Urkay, bunları yönetim olarak değerlendireceklerini söyledi. Altınordu maçında bilet fiyatlarını tüm tribünler için tam 10, öğrenci 5 TL'ye indirdiklerini belirten Urkay, "Ligdeki hedefimizi belirlemede büyük önem taşıyan bu karşılaşmada taraftarlarımızden drestek bekliyoruz" dedi.

Bu arada taraftar buluşmasının ardından yapılan yönetim kurulu toplantısında Altınodu maçının galibiyet primi 100 bin lira olarak belirlendi. Yeşil siyahlılarda Ümit Milli Takım kampında sakatlanan Alperen'in yarın Denizli'ye geleceği öğrenildi.

Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat, play off hedefinin sürdüğünü, bu nedenle Altınordu maçını kazanmaları gerektiğini belirterek, "Taraftarlarımıza Altınordu derbisinde ihtiyacımız var. Bu maçı kazanırsak play off hedefimiz için önemli bir adım atmış olacağız. Tüm taraftarlarımızı pazar günü Atatürk Stadı'nda görmek istiyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı