Spor Denizlispor fikstüre güveniyor

Denizlispor fikstüre güveniyor

Paylaş
Denizlispor fikstüre güveniyor

Denizlispor teknik direktörü Hakan Kutlu, fikstür bakımından en avantajlı takım olduklarını, bu avantajı en iyi şekilde kullanıp sezon sonunda ligde kalmak istediklerini söyledi

Kutlu, AA göreve geldikleri günden bugüne kadar ekibi ve futbolcularla birlikte zor günleri aşabilmek için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Bu süreçte sadece işlerine konsantre olduklarını ifade eden Kutlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Oynadığımız futbolla kamuoyunun takdirini kazandık. Şanssız maçlar kaybettik.

"SON MAÇTA İKİ PENALTIMIZ VERİLMEDİ"

Hakem hatalarından dolayı kazanamadığımız maçlar oldu. Son Kasımpaşa maçında verilemeyen iki penaltımız var. Maçlarımızda sürekli yapılan hakem hatalarına anlam veremiyorum. İyi futbol oynuyoruz. Dar kadromuz olduğu için bazı oyuncularımızı mevkilerinin dışında oynatmak zorunda kalıyoruz.

Tüm futbolcularım sorumluluklarının bilincinde ellerinden gelenin en iyisini yapmak için mücadele veriyorlar. Ligde kalmak için şansımız hala devam ediyor. Son Kasımpaşa maçından üç puanla ayrılmış olsaydık şansımız çok daha yüksek olacaktı. Amacımız geride kalan tüm maçları kazanıp ligde kalmak olacaktır.

Küme düşme potasında bulunan diğer takımlar da maç kazanmakta zorlanıyorlar. Fikstür olarak en avantajlı takım Denizlispor. Bu avantajı en iyi şekilde kullanıp sezon sonunda kümede kalmak istiyoruz.

Benim ve futbolcularımın buna inancı tam. Aynı inancı tüm camianın göstermesini ve bu inancı bize hissettirmelerini istiyoruz."

"TOLGA ÖZKALFA KABA SÖZLER SÖYLEDİ"

Kasımpaşa maçının hakemi Tolga Özkalfa’nın kendisine yönelik kaba sözler sarf ettiğini, bu durumu Merkez Hakem Kurulu ile paylaşacağını kaydeden Kutlu, "Sayın Oğuz Sarvan’dan hakemlere, oyun kuralları dışında hitap, saygı kuralları ve konuşma dersleri vermesini de öneriyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı