Spor Denizlispor Hakan Kutlu ile devam

Denizlispor Hakan Kutlu ile devam

Paylaş
Denizlispor Hakan Kutlu ile devam

Kasımpaşa karşısında 2-0 geriye düştüğü maçta 3-2 öne geçmesine rağmen 3-3'lük skora boyun eğerek ligde kalma umutlarını zayıflatan Denizlispor'da yönetim teknik adam değişikliğinin söz konusu olmadığını açıkladı

Teknik direktör Hakan Kutlu'nun karşılaşma sonrası, “Göreve devam edip etmeme konusunu yönetimle görüşeceğiz” şeklindeki sözlerini değerlendiren 2. Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu, “Bunlar o anki duygusallıkla yapılmış konuşmalar. Kaçan iki puan şansımızı azalttı ama umutlarımız tükenmiş değil. Bu hafta İstanbul BŞB'yi yenersek, farklı hesaplar yapabiliriz. Hakan Kutlu'nun istifası ne Denizlispor'a ne de kendisine fayda sağlamaz. Fakat ille de bırakmak isterse, yapacak bir şeyimiz kalmaz” dedi.

Kasımpaşa maçında özellikle oyuncu değişiklikleri yüzünden eleştirilen Kutlu ise, “Elimdeki kadro belli. En iyi oyunculardan Braga ile Emin'in sakatlanması planlarımızı bozdu. Onların yerine giren isimlerden de verim alamadım. Beraberlik üzücü ama oyuncularıma kızamıyorum. Çünkü, 2-0 yenik durumdan 3-2 öne geçen de onlar. Bu maçta görüldü ki, futbolda şans faktörü çok önemli” diye konuştu.

Ferah IŞIK / DENİZLİ,(DHA)

Haberin Devamı