Spor Denizlispor lige döndü

Denizlispor lige döndü

Paylaş
Denizlispor lige döndü

Denizlispor Başkanı Ali İpek, Ziraat Türkiye Kupası'nda şanslarının çok azaldığını belirterek, "Artık tamamen lige konsantre olacağız" dedi

Kupada gidebilecekleri yere kadar gitmeyi hedeflediklerini, ancak 5 eksikle çıktıkları Manisaspor’a 4-1 yenilerek yarı final için şanslarını zora soktuklarını ifade eden İpek, "Zaten, iyi futbol oynayan bir takımımız vardı. Devre arasında takıma ciddi transferlerle, takviyeler yaptık. Bundan sonrası, futbolcuların ve teknik heyetin performansına kalmış.

Yönetim olarak, moral motivasyon sağlanması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bundan sonra, tamamen lige konsantre olacağız. Sivasspor maçı, bizim lige tutunmamız açısından son derece önemli bir maç. Bu maçı mutlaka kazanmalıyız."

Öte yandan, Ziraat Türkiye Kupası’nda dün Manisaspor ile karşılaşan Denizlispor, bugün Manisa’da bir antrenman yaptıktan sonra İzmir’e hareket ettiği, yeşil siyahlı takımın açakla İstanbul’a gideceği öğrenildi.

Denizlispor kafilesi 1 gece İstanbul’da konakladıktan sonra yarın havayoluya Sivas’a gidecek. Denizlispor’da sakat Emin ile kart cezalısı Engin’in kafilede yer almadığı bildirildi.

Haberin Devamı