Spor Denizlispor'da fatura Başkan İpek'e kesildi

Denizlispor'da fatura Başkan İpek'e kesildi

Paylaş
Denizlispor'da fatura Başkan İpek'e kesildi

Denizlispor aralıksız 11 yıldır mücadele ettiği Süper Lig'e veda ederken yeşil siyahlı taraftarlar, düşüşün faturasını Başkan Ali İpek'e kest

www.denizlihaber.com isimli internet sitesinin düzenlediği ankete katılan 1537 futbolseverin yüzde 53.1'i başarısızlıktan Başkan Ali İpek'i, yüzde 23.2'si ise yönetimi sorumlu tuttu. Katılımcıların yüzde 5.5'i teknik heyeti, yüzde 10.6'sı futbolcuları, yüzde 3.9'u taraftarı suçlu buldu.

Başkan Ali İpek ise yönetimin sezon başında transferlerle ilgili tüm yetkiyi kendisine verdiğini, dolayısıyla ortaya çıkan başarısız tablonun tek sorumlusunun kendisi olduğunu söyledi.

Önümüzdeki günlerde toplanarak bir durum değerlendirmesi yapacaklarını açıklayan Başkan Ali İpek, şöyle dedi:
“Sezon başında teknik adam seçiminde hata yapınca lige kötü başladık. Kadroyu yeterli gördük ama yanıldık. Nokta transfer dediğimiz bazı isimlerin hiç katkısı olmadı. Daha sonra Nurullah Sağlam ile düzeliriz dedik, o da anlamsız bir şekilde çekip gitti.

Devre arasında iyi transferler yaptık. Transferlerin uyumu zaman aldı. Şanssız puanlar kaybettik. Bu arada atı alan Üsküdar'ı geçmişti. Sonuçta başarısızlığın sorumluluğu benim. Artık önümüze bakmalıyız. Denizlispor'u yeniden Süper Lig'e çıkarmak için bir an önce Bank Asya 1'inci Ligi'nin planlamasına başlamak zorundayız.“

Ferah IŞIK / DENİZLİ,(DHA)

Haberin Devamı