Spor Denizlispor'un transfer stresi

Denizlispor'un transfer stresi

Paylaş
Denizlispor'un transfer stresi

Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, transfer görüşmelerinin sonuçlandırılamaması nedeniyle takımın strese girdiğini söyledi

Denizlispor, Antalya kampından sonra Şemikler Haluk Ulusoy Tesisleri’nde toplanarak, ligin ikinci yarısı ile ilgili çalışmaları sürdürdü.

Kutlu, antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, transfer sürecinin bir an önce bitirilmesi gerektiğini, alınacak futbolcuların uyum sürecini tamamlayıp, ikinci yarıya güçlü bir şekilde girmek istediklerini bildirdi.

Şu ana kadar sadece Altay’dan Okan Koç’u kadrolarına katabildiklerini ifade eden Kutlu, Diyarbakırspor’un serbest bıraktığı, eski oyuncuları İbrahim Ege ile de anlaşıldığını, ancak yöneticilerle futbolcu arasında dün akşam yapılan görüşmede bazı sorunlar çıkması nedeniyle sözleşme imzalanamadığını, bu futbolcuyu mutlaka kadrosunda görmek istediğini söyledi.

İkinci yarı öncesinde Denizli’de, Sivasspor ile 9 Ocak’ta Ziraat Türkiye Kupası maçı oynayacaklarını hatırlatan Kutlu, Sivasspor’un hem kupada hem de ligde rakipleri olduğuna dikkat çekti.

BANGOURA ÜLKESİNDEN DÖNMEDİ

Öte yandan, ailevi sorunları nedeniyle ilk yarının bitiminin ardından yönetimden izin alan ve ülkesine giden Bangoura’nın, Antalya’daki kampa katılmadığı, bugün başlayan ikinci hazırlık döneminde de gelmediği bildirildi.

Kutlu, Antalya’daki kampa katılmayan, Denizli’ye de gelmeyen Bangoura ile ilgili tutanak tutturduğunu, ikinci yarıda takımda görmek istemediğini, futbolcunun durumu ile ilgili yasal sürecin başlatıldığını belirtti.

Haberin Devamı