Spor Dentinho planı!

Dentinho planı!

Paylaş
Dentinho planı!

F.Bahçe yönetimi, devre arasında 10 milyon Euro talep edilen Dentinho'yu kadrosuna katmak için Corinthians kulübüne Deivid+para teklifini sunacak!

Verim alamadığı yabancı yıldızlarıyla yollarını ayırmaya hazırlanan Fenerbahçe, bu süreçte ‘eski göz ağrısı’nı da kadroya katmak için kolları sıvadı. Devre arasında gündeme gelen, ancak 10milyon Euroluk bonservis ücreti ‘ara transfer için’ riskli bulunan Dentinho’dan vazgeçmeyen Sarı-Lacivertliler, bu oyuncu için Deivid kozunu devreye soktu.

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre; Gözden çıkarılan Deivid’in Brezilya’daki popülaritesini değerlendirmek isteyen yönetim, Corinthians’a “Dentinho’ya karşılık Deivid De Souza” teklifini sundu. 21 yaşındaki yıldız için Deivid’in yanısıra birmiktar paranın da gözden çıkarılacağı öğrenildi.

ÜÇ TARAFLI KAZANÇ

Hem Deivid’i elden çıkarmak hem de Dentinho gibi bir ismi kadrosuna katmak isteyen yönetimin hedefi, Corinthians’ın yıldızı için talep edilen bonservis bedelini 5milyon Euro’ya çekmek. Kanarya eğer bu hedefe ulaşırsa, üç taraflı bir başarıya imza atmış olacak.

İlk olarak yabancı kontenjanında 1 kişilik daha yer açacak olan yönetim, Deivid’in kulüpten aldığı yıllık 2.5milyon Euro’dan da kurtulacak. Eğer Dentinho’ya karşılık 10 milyon Euro isteyen Corinthians, ‘5milyon Euro+Deivid’ teklifini kabul ederse, Fenerbahçe yönetimi 2006’da 4.5milyon Euro’ya transfer ettiği ‘Matador’ lakaplı yıldızını zarar etmeden elden çıkarmış olacak.

Haberin Devamı