Spor 'Deplasmanda zor bir maç oynanacak'

'Deplasmanda zor bir maç oynanacak'

Paylaş
'Deplasmanda zor bir maç oynanacak'

Liverpool Teknik Direktörü Brendan Rodgers ve futbolcusu Raheem Sterling, Beşiktaş'la oynayacakları UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştular

ISG Airport Hotel’de düzenlenen toplantıda Rodgers, Beşiktaş’a saygı duyarak geldiklerini belirterek, Zor maç olacağını biliyoruz. Mağrur değiliz. Deplasmanda zor bir maç oynanacak ancak son zamanlarda deplasmanlarda iyi performans sergiliyoruz dedi.

Teknik adam, Liverpool’un 2004-2005 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi kupasını kazandığı İstanbul’a çok önem verdiklerini söyledi.

Tribünlerde 50-60 bin civarında taraftarın olacağına dikkati çeken Rodgers, Bundan çekinmiyoruz. İşimizi tamamlamak için buradayız diye konuştu. Brendan Rodgers, takımın kendine güveninin de tam olduğunu vurguladı.

Hafta sonu kendi liglerinde oynadıkları maçtan farklı bir kadronun olacağını anlatan Rodgers, eksiklerinin bulunduğunu ancak Beşiktaş karşısında sahaya sürebilecekleri iyi bir kadroya sahip olduklarını söyledi.

Liverpool Teknik Direktörü Brendan Rodgers, Beşiktaş’ta Gökhan Töre ile Demba Ba’nın oynama ihtimalinin bulunmasına değinerek, Zaten onların oynamalarına göre hazırlıklarımızı yaptık. İkisi de yetenekli ama bizim önceliğimiz kendi oyunumuza odaklanmak olacak şeklinde konuştu.

Liverpoollu futbolcu Raheem Sterling ise zor bir maça çıkacaklarını belirterek, hücum futbolunu sahaya yansıtmaya çalışacaklarını söyledi.

İlk defa İstanbul’da sahaya çıkacağını vurgulayan Sterling, İstanbul’u ben de merak ediyorum. Burada oynamayı dört gözle bekliyordum. Türk seyircisinin ateşli olduğunu duyuyoruz ama Anfield’de de ateşli seyircinin önünde oynuyoruz. Farklı olacağını düşünmüyorum dedi.

ALİ DANAŞ - İSTANBUL DHA

Haberin Devamı