Spor Deportivo'nun Semih aşkı bitmiyor

Deportivo'nun Semih aşkı bitmiyor

Paylaş
Deportivo'nun Semih aşkı bitmiyor

İspanyol Deportivo La Coruna kulübünün, Fenerbahçe'nin golcüsü Semih Şentürk'e yaptığı transfer teklifi ortaya çıktı

İspanyol ekibinin ‘nöbetçi golcü’ ile uzun süredir ilgilendiği ve Semih’in de Deportivo’nun yolunu tutmaya sıcak baktığı biliniyordu. Buna rağmen kulüpler arasında hiçbir resmi temas kurulmamıştı.

Sportif direktör Ernesto Bello imzasıyla 10 Ocak 2011 tarihinde kulübe ulaşan faksta “Külübünüzle, futbolcunuz Semih Şentürk’ün transferi hakkında bağlantıya geçmek istiyoruz. Bu bağlamda yüz yüze konuşabileceğimiz bir zaman dilimini bize bildirmenizi rica ederiz. Bize geri dönmenizi bekliyoruz” ifadeleri yer aldı.

Ancak Fenerbahçe’nin bu talebe yanıt vermediği kulüpten sızan bilgiler arasında.

LİG SONU İŞ BİTEBİLİR

Fakat Deportivo’lu yetkililer geri dönüş yapılmamasına rağmen umutlarını kesmediler. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek ve serbest kalacak olan milli oyuncuyla ve menajeriyle görüşmeyi o zamana dek erteleyen İspanyollar’ın Semih’e yıllık 1.5 milyon Euro’luk teklif yapacağı öğrenildi.

KULÜBE GELEN FAKS

10 Ocak 2011 tarihinde Sportif Direktör Ernesto Bello imzası ise F.Bahçe’ye yollanan faksta Semih’in transferi hakkında görüşme yapılması istendiği belirtilmiş.

İSPANYOLLAR'A GERİ DÖNMEDİLER

Kümede kalma mücadelesi veren Deportivo, La Liga’da tutunabilirse Semih’e yıllık 1.5 milyon Euro ve imza parası verecek.

Milli futbolcunun eşi de kabul ederse milli futbolcu, seneye Deportivo veya İspanya’nın diğer önemli kulüplerinden Villarreal’de forma giyecek. Golcü futbolcunun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi mayıs ayında sona erecek.

Haberin Devamı