Spor Derbi biletlerine rağbet yok

Derbi biletlerine rağbet yok

Paylaş
Derbi biletlerine rağbet yok

Beşiktaş ve Galatasaray arasında 21 Şubat Pazar günü oynanacak derbi maçın biletleri satışa çıkarken, taraftarlar ilk günde biletlere ilgi göstermedi

Biletix gişelerinden satışa çıkan biletler için daha önceki derbi maçlarda kuyruklar oluşurken, bu kez çok az sayıda taraftar bilet almak için gişelere geldi.

Merter’deki Biletix gişesi önünde bilet almak için gelen az sayıda taraftar, biletlerin pahalılığından yakınırken, siyah-beyazlı kulübün yönetim kuruluna da tepki gösterdiler.

Taraftarlar, 75 ile 250 lira arasında satılan biletlerin ücretinin çok yüksek olduğunu, bu nedenle de ilginin azaldığını söylediler. Bu arada Cevahir Alışveriş Merkezi’ndeki Biletix gişesi önünde de az sayıda taraftar bilet almak için toplanırken, 6 karaborsacı bilet almak isterken güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı.

MİSAFİR TAKIM BİLETLERİ CUMA GÜNÜ ÇIKIYOR

Turkcell Süper Lig’de Beşiktaş ile Galatasaray arasında 21 Şubat Pazar günü yapılacak derbi maçta konuk Galatasaraylı taraftarlara ayrılan biletler 19 Şubat Cuma günü satılacak.

BJK İnönü Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak derbide Galatasaraylı taraftarlara eski açık tribünde ayrılan 1600 bilet, Ali Sami Yen Stadı’nda cuma günü saat 10.00’da satışa sunulacak.

Biletix’ten alınan bilgiye göre, 75 liralık biletlerden her taraftar, kimlik fotokopilerini yanlarında getirerek, en fazla 2’şer adet alabilecek.

Haberin Devamı