Coşkun Türk Derbi idmanı
HABERİ PAYLAŞ

Derbi idmanı

Fenerbahçe 27 yıldır kazanamadığı Türkiye Kupası’nda yine bir finalin kapısına geldi. Manisaspor karşısında kendini çok fazla zorlamadan hatta futbolcuların bir kısmı terlemeden 2-0’lık skoru elde edip büyük avantaj yakaladı Fenerbahçe. Bu skor çok büyük ihtimalle Fenerbahçe’yi finale çıkaracak. Manisa’daki maçta bir sürprizin olacağını düşünmüyorum.

Skor rahatlığını bulan sarı-lacivertli futbolcular daha sonra derbi idmanı yapmaya başladı. Emre Belözoğlu’nun sakatlanıp çıkması büyük şanssızlıktı. Emre’nin derbide oynamayı ne kadar çok istediğini herkes biliyor. Bazıları onun derbide oynamaması için çok uğraştı, ama hakemler değil galiba sakatlığı Emre’nin derbide forma giymesine engel olacak.

Haberin Devamı

Güiza’nın kaleci Orkun’un büyük hatasından yararlanıp attığı gol ile Deivid’in kafayla attığı gol ikisine de büyük moral olmuştur. Deivid’in maç eksiği olduğu bir gerçek. Ancak toparlanma yolunda olduğunu açıkça söyleyebiliriz. Fenerbahçe için söylenebilecek en olumlu şey ise son 4 resmi maçında gol yememiş olması.

Sezonun ikinci yarısına çok gol yiyen bir takım olarak başlayan Fener bu sıkıntısı gidermiş görünüyor. Derbide de aynı başarı tekrarlanırsa Fenerbahçe, Ali Sami Yen Stadı’ndan istediği skoru alarak ayrılır. Ve Fenerbahçe taraftarı... Özlemini duyduğumuz bir saygı duruşu ve dostluk gösterisi sundular. Fenerbahçe ve Galatasaray arasında ezeli rekabet olduğu gibi ebedi dostluğun da olduğunu hatırlattılar Özhan Canaydın için yapılan saygı duruşunda. Tribüne açılan “Mekanın cennet olsun centilmen başkan” pankartıyla da alkışı hak ettiler.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder