Spor Derbide Alex'e kulübe yolu göründü

Derbide Alex'e kulübe yolu göründü

Paylaş
Derbide Alex'e kulübe yolu göründü

Göreve geldiği günden bu yana 'değişim' yapacağını söyleyen Aykut Kocaman, Kayseri maçında gördüğü vahim tablo sonrası radikal kararlar almaya başladı

Beşiktaş maçının taktik idmanını dün yaptıran Aykut Hoca, çift kalede 4 Brezilyalı futbolcuyu yedek bıraktı. Yobo’nun sakatlığının ardından Lugano’nun yanında oynaması beklenen Bilica’nın yerine İlhan’ı as takımda oynatan Kocaman, haftalardır arkasında durduğu Cristian’ı da kızağa çekti.

Bu oyuncunun yerine Selçuk’u deneyen Aykut Hoca’nın, 11 yüzü görmeyen Santos’u kulübedeki yerinden kaldırmaya da niyeti yok. Sambacı’nın bölgesinde Caner’i as takımda tutan genç hoca, soğuk savaş yaşadığı Alex’i de yedek takımda oynattı.

BREZİLYA’YA DARBE

Ve en ilginci de bu bölgeye Emre’yi kaydırıp, ön liberoyu da M.Topuz ile Selçuk’tan kurmasıydı Aykut Hoca’nın. Böylelikle Dia’ya da ilk 11 yolu açmayı düşünen Kocaman, futbol felsefesinde uygulatmak istediği değişimi, bireylere kadar indirmiş oldu.

GÖKHAN GÖNÜL MÜJDESİ
Fenerbahçe'nin dünkü idmanında Gökhan Gönül sevinci yaşandı. Kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık, zorlu Belçika maçında omzundaki sakatlığı nükseden ve atroskopi olması gündeme gelen başarılı oyuncunun durumunun iyi olduğu, ameliyata gerek olmadığını söyledi.

Milli yıldız, bu haberin ardından dün takımla birlikte çalışmalara katılmaya başladı.

AZİZ YILDIRIM SAHAYA İNİYOR

Beşiktaş derbisi için kabuğuna çekilen F.Bahçe’de başkan Aziz Yıldırım, geçen sezonun sonunda yaptığı Samandıra ziyaretlerine yeniden başlayacak.

Derbiye kadar oyuncularla bire bir görüşmeler yapıp Kocaman’la fikir alışverişinde bulunacak olan Yıldırım, takımın moralini düzeltmeye çalışacak.

Haberin Devamı