Spor Derbide işim çok kolay

Derbide işim çok kolay

Paylaş
Derbide işim çok kolay

Galatasaray maçında zorlanmayacağını kaydeden Fenerbahçe Teknik direktörü Christoph Daum, sahaya galibiyet için çıkacaklarını söyledi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Can Bartu Tesisleri’nde gazetecilere çeşitli açıklamalarda bulundu. Hedeflerine ulaşmak için inançlı ve kararlı olduklarını ve asla vazgeçmeyeceklerini ifade eden Alman çalıştırıcı, “Derbide işim kolay. Galatasaray maçına özel motivasyona ihtiyacım yok. Futbolcular bu maçlara zaten motive oluyorlar. 3 puan alan iyi oynuyor demektir” dedi.

Haberin Devamı

TEK DÜŞÜNCEM FENER

Fenerbahçe için her şeyini vermeye çalıştığını kaydeden Daum şöyle konuştu: “Tek düşüncem takımın başarılı olması. Kanarya’yı terk etmeyi 1 saniye bile düşünmedim. Çok eleştiri aldığım doğru. Ancak madalyonun her zaman ikinci bir yüzü vardır. Galatasaray’ı yenmek için her şeyi yapacağız. Ligin bitmesine daha uzun bir süre var. Bütün planlarımızı galibiyet üzerine yapıyoruz. Her maça final olarak bakıyoruz.”

BURSA, CİM BOM ŞANSLI

Bursaspor ve Galatasaray’ın kendilerine göre matematiksel açıdan biraz daha şanslı olduğunu kaydeden Alman çalıştırıcı şunları söyledi: “Ancak matematiksel hesaplar her zaman yanılabilir. Futbol sahada oynanıyor. Bizim her iki cephede birden şansımız sürüyor. Bunları kimsenin gözardı etmemesi gerekir. Şimdi önümüzde Manisa maçı var. Kadroda revizyon yapma şansımız bulunmuyor. Oyuncularıma güveniyorum.”

Haberin Devamı

SAĞLAM'IN TAKIMI SÜPER

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’ın başarıya aç iyi bir takım kurduğunu vurgulayan Daum sözlerine şöyle devam etti: “Bursaspor iyi bir takım. Önemli işler yapıyor. Şimdi yoluna emin adımlarla devam ediyor. Ancak 1 yenilgi aldıktan sonra nasıl olurlar? Doğrusu bunu merak ediyorum. Dediğim gibi henüz hiçbir takım için tamamen kazanılmış ya da kaybedilmiş bir şey yok. Zamanla her şeyi göreceğiz.”

Yusuf DURSUN