Spor Derbide olağanüstü önlem

Derbide olağanüstü önlem

Paylaş
Derbide olağanüstü önlem

Derbide olağanüstü önlem

Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında yarın yapılacak sezonun ilk derbisi için olağanüstü güvenlik önlemleri uygulanacak.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak dev maçın öncesi, sırası ve sonrasında sıkı güvenlik tedbirleri alınacak.

Haberin Devamı

Derbi maçta 2 bin 71 emniyet personeli, 950 de özel güvenlik personeli olmak üzere toplam 3 bin 21 görevli güvenliği sağlayacak. Ayrıca statta 6 polis kamerası ve 179 stat kamerası olmak üzere toplam 185 kamerayla tespit çalışmaları yapılacak.

Derbi için emniyet tedbirleri saat 16.00’dan itibaren alınacak ve stat kapıları saat 17.00’de açılacak.

Stat dışında oluşturulacak güvenlik çemberi içine biletsiz seyirci alınmayacak, üst aramalarında daha titiz davranılacak, yasak maddeler kesinlikle tribünlere sokulmayacak. Stat ve çevresinde alkollü içki içilmeyecek ve satışı da yapılmayacak. Aşırı derecede alkollü şahıslar stada alınmayacak. Stat içindeki büfelerde içme suları kağıt veya plastik bardaklarda, ağzı açık olarak satılacak.

Haberin Devamı

Sezonun ilk lig derbisinde konuk Beşiktaş’ı, Migros kale arkası tribünde 2 bin 512 taraftarı destekleyecek. Siyah-beyazlı taraftarların stada toplu organizasyonlarla gelmelerine izin verilmeyecek.