Spor 'Derbiler bizim için çok önemli'

'Derbiler bizim için çok önemli'

Paylaş
'Derbiler bizim için çok önemli'

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği'ni ziyaret etti

Ziyarette konuşan Aysal, "Mümkün olduğunca Galatasaray'ın gücünü temsil eden taraftarlarımızdan, genel kurul üyelerimizden ve Galatasaray'a bağlı dernekler bir arada olmayı, bilgi almayı ve sorunları da onlarla paylaşmayı tercih ediyorum. Bugün 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği ile beraberiz. Derneğimizin yönetim kurulu toplantısı var. Bugün müşterek konularımızı gözden geçireceğiz. Burada olduğumdan dolayı çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum'' ifadesini kullandı.

Aysal, Fenerbahçe ile yapacakları derbiyle ilgili de şunları söyledi:

"Derbiler bizim için çok önemli. Burada takımın adı önemli değil. Gözümüzde hepsinin önemi aynıdır. Ancak netice ne olursa olsun derbi kadar derbiden sonra da birlik ve beraberliğimizi gönül birliği içinde mevcudiyetimizi devam ettirmeliyiz. Geçtiğimiz senelerde önemli imtihanlar verdik. Bundan sonra da aynı gönül birliği içinde devam edeceğiz."

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği Başkanı İsmail Sarıkaya ise, ''Her şeyden önce başkanımız Ünal Aysal'ın bizimle böyle bir toplantıda bulunmasından dolayı çok teşekkür ederiz. Biz bir aileyiz. Ailemizin de en büyüğü başkanımız Ünal Aysal'dır. Bizler burada bir aile ortamında, Galatasaray daha iyi nasıl olabiliri düşünüyoruz. Başkanımız bugün bizlerle oldu. Başkanımız ile güncel konular ve Galatasaray'ın geleceği hakkında fikir alışverişinde bulunduk" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı