Spor Derbinin primi 20 bin dolar

Derbinin primi 20 bin dolar

Paylaş
Derbinin primi 20 bin dolar

Spor Toto Süper Lig'deki derbi maçta Galatasaray'ı yenerek haftayı 3 puanla kapayan Beşiktaş'ta gözler UEFA Avrupa Ligi'ne çevrildi

Siyah-beyazlılar, 2 Aralık Perşembe günü deplasmanda oynayacakları CSKA Sofya maçının hazırlıklarına izin yapmadan başladı.

Teknik direktör Bernd Schuster yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmana kondisyon çalışmaları yaparak başlayan siyah-beyazlı futbolcular, pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç oynadı.

CSKA MAÇINA NORVEÇLİ HAKEM

Galatasaray maçında forma giyen futbolcular, bir süre koşu yaptıktan sonra antrenmanı bıraktı.

10 FUTBOLCU ANTRENMANA KATILMADI

Beşiktaş’ın yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanına sakatlıkları bulunan ve izinli olan toplam 10 futbolcu katılmadı.

Ferrari, Ekrem, Onur, Nihat, Rüştü ve Quaresma salonda çalışırken, tedavi için Brezilya’ya giden Bobo, çocuğu olacağı için izin alan Yusuf, hafif ağrıları bulunan Aurelio ve gribal enfeksiyona yakalandığı açıklanan Fatih antrenmanda yer almadı.

FİNK ŞOV YAPTI

Antrenmanda siyah-beyazlıların son derece neşeli oldukları gözlenirken, Alman futbolcu Fink, koşu sırasında yaptığı hareketlerle takım arkadaşlarını güldürdü.

Koşu sırasında hızla takımın önüne geçen ve ellerini havaya kaldırıp tezahürat yapıyormuş gibi hareketler yapan Alman futbolcu, daha sonra boşluğa doğru üçlü çektirdi.

DERBİYE 20 BİN DOLAR PRİM

Galatasaray galibiyeti nedeniyle siyah-beyazlı futbolculara prim verileceği öğrenildi. Futbolculara, Galatasaray karşısında aldıkları 3 puan için 20’şer bin dolar prim verileceği ifade edildi.

Haberin Devamı