Spor Derbiye e-bilet darbesi!

Derbiye e-bilet darbesi!

Paylaş
Derbiye e-bilet darbesi!

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından önümüzdeki hafta maçlarında uygulanmaya başlanacak elektronik bilet sistemine Beşiktaş taraftarı şu ana kadar fazla ilgi göstermedi

İlk uygulamanın Fenerbahçe maçı ile başlayacak olması siyah beyazlı yönetimde derbi maçı için seyirci endişesini de beraberinde getiriyor. Normal bilet satışı olması durumunda 70 bin biletin rahatlıkla satılabileceğini düşünen yönetim 'Passolig' uygulaması ile bu rakamın 35-40 bin arasında kalacağını tahmin ediyor.

DAHA ÖNCE YARIM GÜNDE TÜKENEN DERBİ BİLETLERİ ÜÇ GÜNDE 2500 SATILDI

Passolig kart satışı ve bu karta yüklenen Fenerbahçe maç bileti rakamları da yönetimi doğrular nitelikte. Kulüpten ve internet üzerinden şu ana kadar satılan 'Passolig' sayısı 3000 civarı olurken Fenerbahçe maçı için kartına bilet yüklemesi yaptıranların sayısı 3 günde 2500'ü ancak buldu.

Daha önceki maçlarda çıktığı gün tükenen derbi biletlerinin 'Passolig' uygulaması ile bu kadar düşük kalmasının sebebi olarak uygulamanın yeni olması ve taraftarın bu uygulamaya olan olumsuz yaklaşımı gösteriliyor. Fenerbahçe maçının oynanacağı 20 Nisan gününe kadar devam edecek e-bilet satışlarının yine de stadı tamamen dolduracak rakamlara ulaşması beklenmiyor. Derbi maçı için son güne kadar yapılacak satışlar ve kombineler ile birlikte Atatürk Olimpiyat Stadı'na maç saati 35-40 bin arası seyirci bekleniyor.

ALİ DANAŞ-İSTANBUL-DHA

Haberin Devamı