Ekonomi Derimod eski ceketleri Kızılay ile dağıtacak

Derimod eski ceketleri Kızılay ile dağıtacak

Paylaş
Derimod eski ceketleri Kızılay ile dağıtacak

'Eski deri ceketini getir 200 liraya sayalım' kampanyası ile 30 bin ceket toplayan Derimod bunları Kızılay ile birlikte dağıtacak. Astarına kadar yenilenen deri ceketler ihtiyacı olan öğrencilere ulaştırılacak

30 BİN CEKET TOPLANDI

Haberin Devamı

Derimod geçen yıl başlattığı ‘deri ceket değişim kampanyası’ ile dört ayda 30 bin ceket topladı. Bu ceketlerle hayatında deri ceket giymeyen üniversite gençliğini ‘deri’yle tanıştırmayı hedeflediklerini söyleyen Derimod Başkanı Ümit Zaim, toplanan ceketlerin 20 binini dikişinden astarına kadar yenilediklerini, Kızılay ile yapılan işbirliğiyle bunları ihtiyacı olanlara dağıtacaklarını belirtti. Zaim, ceketlerin ilk aşamada 5 bin üniversiteliye ulaşacağını kaydetti.

EN BAŞARILI KAMPANYA

Ümit Zaim, perakende sektöründe 10 yılın en başarılı kampanyalarından birini gerçekleştirdiklerini söyledi. Zaim, “25 yıldır dolaplarda bekleyen deri ceketler varmış. Bunlara ulaştık, gardıropların yenilenmesini sağladık” dedi. Kampanyanın sürdüğü 4 aylık dönemde satışlarda büyük artış sağlandığını söyleyen Zaim, “Yüzde 20-25 artış bekliyorduk, yüzde 50’ye çıktı. Ciroya katkısı ise yüzde 20 oldu. Yıl sonunu yüzde 15 artışla kapattık” diye konuştu.

Haberin Devamı