Türkiye (Son Dakika) Ders olsun diye kedi asmış

Ders olsun diye kedi asmış

Paylaş
Ders olsun diye kedi asmış

K.T., beslediği kedilerden birini beline telle bağlı öldürülmüş olduğunu görünce şoke olup vahşeti herkesin görmesi için ağaca astırdı. Daha sonra da yoldan geçen bir üniversite öğrencisine fotoğrafını çektirdi

Dört gün önc mahalle sakinleri bir ağaca, bir kedi ölüsünün telle belinden asıldığını gördü. Kedinin bu şekildeki fotoğrafının sanal alemde yayılması tepkileri de beraberinde getirirken, polis, yapan kişi veya kişilerin bulunması için çalışma başlattı.

Haberin Devamı

Soruşturmayı sürdüren polise gelen bir ihbar mailiyle kediyi asan kişinin, bölgede yaşayan hayvanseverliğiyle tanınan ve kedileri besleyen 60 yaşındaki K.T. adlı kadın olduğu bildirildi. İhbar üzerine polis, K.T.’nin ifadesini alıp serbest bıraktı.

Kedileri çok sevdiğini ve her gün beslediğini dile getiren K.T.,"Olay günü kedileri beslemek için evden çıktım. Parkın yanında yol ortasında beslediğim kedilerden birinin beline tel bağlanıp öldürüldüğünü gördüm, şok geçirdim. Ben de bu şekilde ibret olsun diye ağaca astım. Yoldan geçen bir üniversite öğrencisine de fotoğrafını çektirdim, internette yayınlayıp bu vahşeti herkese göstermesini istedim. Kedinin, benim onları beslememden rahatsız birileri tarafından öldürüldüğünü düşünüyorum" dedi.

Haberin Devamı

DHA