Coşkun Türk Derslik fark
HABERİ PAYLAŞ

Derslik fark

Fenerbahçe, Kasımpaşa’ya gol oldu yağdı. Ancak farklı galibiyete rağmen Kasımpaşa maçından dersler çıkartılmazsa sorunlar devam eder. Nedir o dersler? Ders 1: Savunmanın göbeğinde Lugano- Yobo oynar. Dünkü maçın ilk yarısında OGS (Otomatik Geçiş Sistemi) görevi yapan Bilica çok zorda kalındığında kullanılmalı. Kasımpaşalı futbolcular Bilica’nın sağından geçti, solundan geçti, futboldaki deyime tam uygun olarak içinden geçti. Aykut Kocaman da ilk 45 dakikada dersini alıp ikinci yarıda yerine Yobo’yu soktu. Ders 2: Bundan önce sürekli Aykut Kocaman’ın kontenjanından ilk 11’de oynayan Cristian pabucun pahalı olduğunu anlayıp daha çok çalışmalı.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

Çalışmazsa dün geceki gibi yeri tribün olmalı. Ders 3: Alex bu sezon ilk kez 90 dakika sahada kaldı. Maçın uzatma dakikalarında Niang’a bir gol attırdı bir gol de kendi attı. Demek ki Alex 90 dakika boyunca koşmuyor görünse de skora direk etki edebilen bir futbolcu. Bunu herkes biliyor, umarım artık Aykut Kocaman da anlamıştır. Derslerden sonra Dia’dan bahsedelim. Fener’de bundan yıllar önce tribünlerde “Vınn Sercan geçti” diye pankart açılırdı. Sarıyer’den transfer edilen Sercan çok süratli olduğu için bu yakıştırma yapılmıştı.

Dia için de aynı şeyi söyleyebiliriz. Rakiplerinin yanından “Vınn” diye geçiyor. Gelelim Niang’a. Son vuruş ustası. Ceza sahası içinde nerede bulunması gerekiyorsa orada ve “tık”layıp golünü atıyor. Kısa boyuna rağmen hava hakimiyeti de var. Attığı son golde bunu gösterdi. Rakip sahada topu tutuyor, çalım atıyor ve savunmanın arasında yaptığı çapraz koşularla arkadaşlarına pozisyonlar hazırlıyor. Ve Emre... Çok çalışmasının karşılığını attığı nefis golle aldı. Son olarak Yılmaz Vural’a değinelim. Takımı hak ettiği yerde değil. Yenilen gollerden sonra çıldırması da bundandı. Ama eminim ki ilerleyen haftalarda basit hatalardan arınıp, şanssızlıklarını kırarak hızla üst sıralara tırmanacaklardır.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder