Magazin Derya Şensoy dansöz oldu

Derya Şensoy dansöz oldu

Paylaş
Derya Şensoy dansöz oldu

Mahsun Kırmızıgül'ün Osmanlı İmparatorluğu dönemindeki hamalları anlattığı 'Vezir Parmağı' filminde oynayan Derya Şensoy rol icabı dansöz oldu

3 yıl aradan sonra yeniden yönetmenlik koltuğuna oturan Mahsun Kırmızıgül'ün, senaryosunu yazdığı ve aynı zamanda oynadığı 'Vezir Parmağı' filmi, beş bölgeden seçilen, farklı kültür ve coğrafyaya ait ‘insani eşek’ olarak adlandırılan yük taşıyıcısı hamalların savaşa giriş öyküsünü anlatıyor.


ÜNLÜ İSİMLER ROL ALIYOR


27 Ocak’ta vizyona girecek olan proje, İstanbul, Kapadokya, İzmit, Kayseri ve Aksaray’da çekildi. 64 kişilik ana oyuncu kadrosunun yer aldığı filmde, Gülben Ergen, Ece Uslu, Ali Sürmeli, Talat Bulut, Yasemin Yalçın, Meral Çetinkaya, Defne Yalnız, Derya Şensoy gibi isimler rol alıyor.
Derya Şensoy , Vezir Parmağı’nda ‘Şadiye’ adlı karaktere can veriyor. Vezir Parmağı’nda ilginç bir de aşk hikayesine imza atacak olan Derya Şensoy, filmin bir sahnesinde dansöz oldu. Büyük bir orkestra eşliğinde özel kostümüyle dans eden Derya Şensoy’a bu sahnede Fatoş Seymen, Ecem Karavus, Cansın Önalan ve Hale Tulgar eşlik etti.




NURAN SULTAN'DAN DERS


Vezir Parmağı’nda rol almaktan çok mutlu olduğunu vurgulayan Şensoy "Filmde beni en tedirgin eden sahnelerden biriydi bu dans sahnesi. Uzun bir prova ve ders donemi geçirdik bu sahne için. Benim adıma zorlu ve gergin bir süreçti. Bu da ilk defa böyle bir şey yapıyor olmaktan kaynaklanıyordu. Ortaya çıkan sonuçtan çok memnunum" dedi. Derya Şensoy ve oyuncular dans sahnesi için Sting, Bono gibi isimlere dans eden Nuran Sultan’dan 8 saatlik özel ders aldılar.


Haberin Devamı