Gündem Dev afişlerle özür diledi

Dev afişlerle özür diledi

Paylaş
Dev afişlerle özür diledi

Engin adlı âşık genç, bir hatası yüzünden kendisini terk eden eşinden özür dilemek için İstanbul'un Beşiktaş, Levent ve Ulus semtlerindeki 4 ayrı binanın duvarına şiirini astırdı

İstanbul’un en işlek merkezleri olan Beşiktaş ve Levent’te 4 ayrı binanın duvarlarını bugünlerde bir şiir süslüyor. “Vuslatı Beklerken” adlı bu şiiri yazıp duvarlara astıran meçhul âşık ile Aşk Doktoru Mehmet Coşkundeniz konuştu.

Haberin Devamı

Engin adlı bu meçhul âşık, şiiri deli gibi sevdiği eşi Aslı’dan özür dilemek için yazmış. Engin ile Aslı geçen yıl şubat ayında evlenmiş. Ancak bir tartışma sonucu Aslı eşini terk edip babaevine dönmüş.

KENDİNİ BİR TÜRLÜ AFFETTİREMEMİŞ

Bu tartışmada hatalı olduğunu bilen ve eşine kendini affettirmek isteyen Engin her yolu denemiş. Aile büyükleri, hatırlı tanıdıklar, Aslı’yı razı etmek için çok uğraşmış ama başarılı olamamışlar. Engin de son çare olarak bu yönteme başvurmuş. Bir reklam ajansıyla anlaşıp eşi için yazdığı şiiri duvarlara astırmış. Şiirler 10 gün boyunca asıldıkları duvarlarda kalacak. Bu işin bedeli ise 25 bin dolar (37 bin 500 TL). Ancak para Engin’in umurunda bile değil.

'SEVGİMİ GÖSTERMEK İSTEDİM'

Haberin Devamı

Engin şöyle diyor: “Bu tartışmada ben hatalıydım. Söylenmeyecek sözler söyledim. Şimdi zamanı geri almak mümkün olsaydı bunların hiçbirini yapmazdım. Eşim Aslı’yı çok seviyorum. Bizim aşkımız bir balıkçıda başladı ve çok mutlu bir şekilde devam etti. Tanıştıktan 7-8 ay sonra evlenmeye karar verdik. Eşim dünyanın en alçakgönüllü insanıdır. Onun yerini hiçbir şey dolduramaz. Ben ona büyük bir jest yapmak istedim. Onu ne kadar çok sevdiğimi, özlediğimi göstermek istedim. Bu şiirleri astırarak Türkiye’nin desteğini arkama almak istedim.”