Spor Devler Ligi'nde erken final

Devler Ligi'nde erken final

Paylaş
Devler Ligi'nde erken final

Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Real Madrid, ilk maçta 1-0 yendiği Bayern Münih'le bu akşam Almanya'da rövanş maçına çıkacak. Saat 21.45'teki yıldızların savaşı, NTV'den canlı olarak ekranlara gelecek

Avrupa’nın kulüpler bazındaki 1 numaralı organizazyonu Şampiyonlar Ligi yarı finalinde bu akşam nefes kesecek bir rövanş maçına tanıklık edeceğiz... Kupanın en büyük favorilerinden Real Madrid, sahasında 1-0 mağlup ettiği son şampiyon Bayern Münih’le rövanşta kozlarını, Allianz Arena’da paylaşacak. Saat 21.45’te başlayacak mücadele, NTV’den canlı olarak ekranlara gelecek. Portekizli hakem Pedro Proenca’nın yöneteceği karşılaşma öncesi ev sahibinde Alcantara, Shaqiri ve henüz hazır olmayan Badstuber forma giyemeyecek. Bayern’in en büyük kozları kanatlarda oynayacak Franck Ribery ile Arjen Robben olması bekleniyor. Takımın bu arenada en çok gol atan ismi ise 5 golle Thomas Müller. Konuk ekipte Jese, Arbeloa ve Khedira’nın sakatlıklarının sürdüğü bildirildi. İlk maçta sonradan oyuna giren ve geçtiğimiz hafta gribe yakalanan Gareth Bale’in oynayabilecek düzeye geldiği ve teknik direktör Carlo Ancelotti’nin onay vermesi halinde ilk 11’de maça başlayacağı belirtildi.

Ronaldo tarih yazabilir

İki ekip arasında bugüne kadar Avrupa kupalarında oynanan 21 maçın 11’ini Bayern, 8’ini ise Real kazandı, 2 maç da berabere sonuçlandı. Almanlar, İspanyol temsilcisinin filelerini 33 kez sallarken, kalesinde ise 27 gol gördü. Attığı 33 golle Şampiyonlar Ligi’nin en golcü takımı Real’in 14 golle krallıkta da zirvede olan ismi Cristiano Ronaldo, bu akşam 1 gol atması halinde 1 sezonda bu arenada en fazla gol atan oyuncu unvanını (Messi ve Jose Altafani ile paylaşıyor), tek başına eline geçirecek.

Haberin Devamı