Spor Devlerin sessiz gecesi

Devlerin sessiz gecesi

Paylaş
Devlerin sessiz gecesi

Fenerbahçe, sahasında Antalyaspor'u konuk ediyor. Trabzonspor ise deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşıyor. Ev sahibi takımların geçen sezondan kalan cezaları nedeniyle iki karşılaşma da boş tribünler önünde oynanacak

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’de 2010- 2011 sezonuna bugün Kadıköy’de Medical Park Antalyaspor ile yapacağı ve geçen sezondan kalan cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak maçla “Merhaba” diyecek. Kanarya, son haftadaki Trabzonspor karşılaşmasında çıkan seyirci olayları nedeniyle 2 maç ceza almıştı.

Haberin Devamı

Sezon başında şampiyon Bursaspor’u yenerek Süper Kupa’yı müzesine götüren Trabzonspor, bugün deplasmanda Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Zorlu 90 dakika Başkent ekibinin geçen sezon Fenerbahçe maçında çıkan olaylar nedeniyle aldığı ceza nedeniyle boş tribünler önünde oynanacak.

Özat: Kazanacağız

Ankaragücü Teknik Direktörü Ümit Özat, Trabzonspor’u evine puansız göndereceklerini iddia etti. Rakiplerinden çekinmediklerini kaydeden Özat, “Biz de zirve mücadelesi yapacağız. Trabzonspor lig öncesi en formda takımlardan biri. 90 dakika boyunca sahanın her yerinde baskı uygulayacağız. Maçın seyircisiz olması bizim için en büyük dezavantaj olacak” dedi.