Spor Devlet Bahçeli'den Beşiktaş çıkışı: Kararından geri dönmeli

Devlet Bahçeli'den Beşiktaş çıkışı: Kararından geri dönmeli

Paylaş
Devlet Bahçeli'den Beşiktaş çıkışı: Kararından geri dönmeli

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında çıkan olaylar yüzünden 3 Mayıs'a ertelenen Fenerbahçe Beşiktaş karşılaşmasına çıkmama kararı alan Kartal, Devlet Bahçeli'nin gündemindeydi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli muhabirlerin sorularını yanıtladı. Seçim ve Cumhurbaşkanlığı adayları hakkında açıklama yapan Devlet Bahçeli, Abdullah Gül'ün aday olması haliden kendini sıfırlayacağını belirtti. Bu sırada bir muhabirin sorduğu Beşiktaş sorusuna, "Beşiktaş hata yapmaz, yapmamalıdır. Verdikleri kararı değiştirmelidirler" cevabını verdi.

OLAYLI FENERBAHÇE-BEŞİKTAŞ DERBİSİ


Beşiktaş ve Fenerbahçe arasındaki olaylı derbiyle ilgili de MHP Lideri'nden çağrı geldi. Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Devlet Bahçeli, kulübünün "Maça çıkmama" kararını değiştirmesini istedi.

MHP muhabirlerinin sorularını yanıtlayan Bahçeli, "Beşiktaş hata yapmaz. Yapmamalıdır" dedi. Beklenilen neticenin alınamamasının maçın devam etmesine engel olmadığını vurgulayan Devlet Bahçeli, "Türkiye'nin bu karmaşasında siyasetin, partiler arasında kutuplaşmaların olduğu böyle bir noktada siz bunu bir de kulüpler arasında bir kutuplaşmaya çevirirseniz o taraftarların ilerde ne yapacağı belli olmaz. Bunu ne Fenerbahçe'nin ne Beşiktaş'ın Başkanı taşıyamaz. Beşiktaş o nedenle kararını değiştirmelidir. Bunu bir Beşiktaşlı olarak söylüyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı