Siyaset Devlet Bahçeli: Hollanda referandumdan korktu!
Paylaş
Devlet Bahçeli: Hollanda referandumdan korktu!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 16 Nisan referandumu için ilk mitingini Elazığ'da gerçekleştirdi

İşte Devlet Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:


15 Temmuz bir haçlı operasyonuydu, planlaması ise Pensilvanya'daki hoca kılıklı haini kumanda eden güçler tarafından yapılmıştı. Elbette Türk milleti istiklaline sahip çıktı. Türkiye uçurumdan el birliğiyle kurtarıldı. Türkiye'yi devleti ve vatanı kaybedebiliriz dedik ve uzlaşma çağrısı yaptık. Sorumluluktan kaçmadık. Yenikapı ruhuna bağlılığımızı gösterdik.

"HOLLANDA REFERANDUMDAN KORKTU VE CEPHE ALDI"


15 Temmuz'dan sonra siyasetin ve ülkenin beliren tehiri imkansız ihtiyaçlara sırtımızı dönmedik. Sistemin yeniden inşaasını zorunlu gördük.
Görüyorsunuz Hollanda neler yaptı. Avrupa ülkelerinin yaptıklarını görüyorsunuz. Hollanda referandumdan korktu ve cephe aldı.

Biliniz ki 16 Nisan'da sistem değişecek Avrupa'da ise tahtlar sallanıp rejim değişikliklerinin ilk kıvıcımı çakılacaktır. Hükümetler şaşkın ve şuursuz. Avrupa'nın demokratikleşmesi yakındır.

16 Nisan'dan sonra gündeme gelecektir. Hollanda seçimleri ırkçılara okkalı bir ders vermiştir. İnanıyorum ki yürüyüşümüze taş koymak isteyenler 16 Nisan'da kaybedecektir. 16 Nisan'da Türkiye kazanacaktır, Türk milleti onun bunun ağzına bakmayarak iradesiyle geleceği şekillendirecektir.


"BÖYLE BİRİ HENÜZ ANASININ KARNINDAN DOĞMADI"


Bizim nezdimizde 'evet' ve 'hayır' diyen her vatandaşımız aynıdır. Ama bu defa hayırda hayır yoktur. Rejim değişecek diyorlar, külliyen yalandır. Değişecek olan sadece hükümet sistemidir. Federal sistem gelecek, üniter yapı bozulacak diyorlar. Tümden iftira, tümden haya mahsulüdür. MHP varken Türkiye'yi federasyona sürüklemeye hiçbir işbirlikçi, yabancı ajanının gücü yetmeyecektir. Böyle biri henüz anasının karnından doğmamıştır. İlk dört madde güvencededir.


"İLK SİPHER ÇANAKKALE İKİNCİ SİPHER MHP'DİR"


7 düvel ne yaparsa yapsın, Türkiye'yi durduramazsınız. İlk sipher Çanakkale, ikinci sipher MHP'dir. Hiö kimse meydanı boş bulup zehir saçmasın. Ezik durmak yok, boyun bükmek yok. Çanakkale'yi, 15 Temmuz'u akıldan çıkarmak hiç yok. Evetler gösteriyor ki sizler bu coğrafyanın kınına sığmayan kılıçlarısınız.

Haberin Devamı