Spor 'Devrim olması için icraat gerekiyor!'

'Devrim olması için icraat gerekiyor!'

Paylaş
'Devrim olması için icraat gerekiyor!'

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Best FM'de yayınlanan " Gökhan Dinç ile Basın Tribünü" programında, Best FM Spor Müdürü Gökhan Dinç'in sorularını yanıtladı.İşte Orman'ın açıklamaları:

BRUGGE’DE 1 VEYA 2 GOL ATMALIYIZ

Haberin Devamı

Gol yemeden dönersek ve hatta bir gol de atabilirsek harika olur. Maç bu sonuçta. Belki iki gol bile atabiliriz. Ancak biz turu geçmek istiyoruz. İstanbul’daki maça inanılmaz bir ilgi var. Biletlerin %70’i tükendi. Az miktar bilet kaldı. 70-75 bin kişiyle tarihi bir maça çıkacağız.

KADROMUZ TUR İÇİN YETERLİ

İnanılmaz derecede geniş bir kadro yapımız var. Sosa’nın olmadığı düşünürsek o bölgede Oğuzhan veya Tolgay oynayabilir. Atiba’nın yokluğunda da Necip o bölgede forma giyer, veya Tolgay’ı da o bölgede düşünebilirsiniz. Sonuçta takım sahaya çıkacak. Takım olarak mücadele edip turu geçmek istiyoruz. A

TIBA VE OPARE İLE 10 GÜN SONRA KONUŞACAĞIZ

Atiba çok ahlaklı ve çok sevdiğimiz bir oyuncu. Ancak milli takım arasına kadar hiçbir oyuncu ile görüşme yapmayı düşünmüyoruz. Gündemimiz transfer değil UEFA Avrupa Ligi ve Lig’de 10 günde oynayacağımız 4 maça konsantre olduk. Opare konusunda da aynı fikirdeyiz. Sözleşme için bu süreçte hiçbir oyuncu ile görüşmeyeceğiz.

Haberin Devamı

DEVRİM OLMASI İÇİN İCRAAT GEREKİYOR

Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ gerçekten iyi çalışıyor ve iyi fikirler getiriyor. Getirdiğini her fikirler de mantık içerisinde tartışılıyor ve %99 oy birliği ile çıkıyor. Çok önemli bir karar aldık ancak devrim niteliğinde olması için icraat gerekiyor. Bizim aldığımız karar şu an için bir fikir. Parlamento’da kanunun değişmesi lazım. Biz startını verdik umarım finişe ulaşırız. Bu hemen olacak bir durum değil. Yayıncı kuruluşun hali hazırda devam eden bir sözleşmesi var. Bu süreçte, şirket kurulacak ve pazarlaması yapılacak ürünün. Öyle hemen olacak bir durum değil yani.

DERBİ’NİN SONUCU BİZİ İLGİLENDİRMİYOR

Derbi’nin nasıl sonuçlandığı bizi ilgilendirmez. İkisi de çok kuvvetli rakipler. Kim kazanırsa kazansın önemli değil. Biz kendi maçlarımızı kazanmak için uğraşıyoruz. Ancak iki takım yöneticileri de karşılaşma öncesinde olması gerektiği gibi davrandı. Sahada oynanan bir oyun. Yöneticilerin işi sahada güzel futbol oynanacak ortamı hazırlamak. Kulüp başkanlarının bir tek görevi kendi kulüplerini yönetmek değildir. Aynı zamanda Türk sporuna hizmet etmektir. Türk sporu adına vizyonumuz ve misyonumuz olmalı ve Türk sporuna pozitif katkı yapmamız gerekiyor. Biz de elimizden geldiğimiz kadarı ile buna hizmet etmeye çalışıyoruz.

Haberin Devamı