Türkiye (Son Dakika) Devriye gezen polise silahlı saldırı

Devriye gezen polise silahlı saldırı

Paylaş
Devriye gezen polise silahlı saldırı

Kahramanmaraş'ta araçla devriye gezen polislere, bir otomobilden uzun namlulu tüfekle 3 el ateş açıldı. Polis memurları yara almazken, 3 şüpheli saklandıkları yerden yakalanarak gözaltına alındı

Olay, gece saatlerinde Sakarya Mahallesi girişinde bulunan Fetih Bulvarı üzerinde meydana geldi.

Haberin Devamı

İçerisinde iki memurun bulunduğu devriye gezen polis aracına, iddiaya göre 46 LP 863 plakalı otomobilden uzun namlulu tüfekle ateş açıldı.

Şüpheliler, polis aracına 3 el ateş ettikten sonra otomobille olay yerinden kaçtı. Polislerin yara almadığı olayda, tüfekten çıkan saçmalar polis aracı ile bir ikinci katına isabet etti.

Saldırıya uğrayan polislerin telsizden yaptıkları anons üzerine bölgeye özel hareket ekiplerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda polis sevk edildi.

ŞÜPHELİLER GİZLENİRKEN FARK EDİLDİ

Otomobili Şeyhadil Caddesi'nde park ederek kaldırımda bulunan ağacın altında gizlenen 3 şüpheli, bölgede güvenlik önlemi alan trafik polisleri Erdinç Kocamaz ve Adem Yılmaz tarafından fark edilerek yakalandı.

Haberin Devamı



İsimleri açıklanmayan 3 şüpheli, gözaltına alınarak sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Olay yerinde inceleme yapan polisler, otomobilde yaptıkları aramada uzun namlulu tüfek, sallama, sopa ve çok sayıda dolu fişek ele geçirdi.

Alkollü oldukları öğrenilen şüphelilerin emniyetteki sorguları sürerken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

DHA