Spor Dia şampiyonluk yaşamak istiyor

Dia şampiyonluk yaşamak istiyor

Paylaş
Dia şampiyonluk yaşamak istiyor

Fenerbahçeli futbolcu Issiar Dia, şampiyonluklar yaşamak istediğini söyledi

Fenerbahçe Televizyonu’nda yayınlanan röportajda, takımın uzun zamandır istediği sonuçları alamamasını, alışma sürecinin henüz tamamlanmamasına bağlayan Dia, şu ifadeleri kullandı:

"Çok sayıda yeni oyuncumuz var. Birlikte oynamaya takım olarak yeni yeni alışıyoruz. Bence sezon devam ettikçe ve maçlara çıktıkça her şey daha iyi olacak.

Arkadaşlarımla birlikte çalışmaya onları anlamaya başladım. Şu an için tabii ki her şey mükemmel değil, ancak çalışmalar devam ettikçe her şey daha iyi olacak.

Takım olarak aramızda oldukça iyi bir ambians var. Antrenmanlarda çok iyi çalışıyoruz. Teknik ekibimiz ve hocamız da çok iyi ve her şeyin gayet olumlu olduğunu söyleyebilirim."

"NIANG İLE AYNI TAKIMDA OLMAK ŞANS"

Niang ile aynı takımda olmanın kendisi için bir şans olduğunu anlatan Senegalli futbolcu, "O, Fransa’dan çok iyi tanıdığım ve takdir ettiğim bir oyuncu. Onu tanıyorum, hangi noktalarda güçlü olduğunu biliyorum ve saha üzerinde çok iyi anlaşıyoruz. Uyumumuz takıma da başarı getirecektir" değerlendirmesini yaptı.

"HER ŞEY BEKLENTİLERİMİN ÇOK ÜZERİNDE"

Türkiye ve Fransa’daki futbolu karşılaştıran Senegalli oyuncu, "Türk futbolunda fazla temas ve darbe var. Pasa dayalı bir oyun oynandığını söyleyebilirim.

Fransa’da ise oyun daha doğrudan, daha direkt oynanıyor. Takım arkadaşlarımın yanı sıra buna da alışmaya çalışıyorum" dedi.

Haberin Devamı